JEG FLYTTER TIL AUSTRALIA!

Utdanning, Utveksling

Store nyheter å melde! Nå begynner brikkene å falle på plass for neste skoleår og jeg har endelig fått svar på søknaden min om utveksling. Det blir Australia, dere! Den fantastiske nyheten har ikke helt rukket synke inn enda, men jeg er likevel så gira og spent, men også litt nervøs. Det er så mye som må gjøres og det kjapt. Det er nemlig bare litt i underkant av to måneder til jeg reiser. Wæææ!

Jeg har betalt depositum til skolen, men det gjenstår fortsatt å søke visum, kjøpe flybilletter, finne sted å bo og leie ut leiligheten her i Oslo. Altså blir det fult kjør på Australiafronten frem til jeg reiser. Det blir ikke mye tid til sommerferie i år nei... Men selv om det blir tunkt å starte på nytt semester nesten uten fri, på et fremmed språk og så langt borte fra alt jeg kjenner som det er mulig å komme, tror jeg dette skal bli et fantastisk semester!

Jeg akter å fortsette med bloggingen i Australia slik at dere kan følge meg på denne store opplevelsen, og som en dagbok for meg selv. Dette blir så spennende!

- Mathilde -

Liker

Kommentarer

Malin
,
Ååh så spennende Mathilde!! Lykke til med alt, blir spennende å lese bloggen videre!
tildemah
tildemah,
Ja, ikke sant! Tusen takk for det 😃
nouw.com/tildemah

Instagram