HVORDAN ER DET MULIG?!

Det ble litt av en slutt på denne helgereisen. En helt annen enn jeg så for meg og hadde håpet på. Jeg har lenge følt på at nå skjer det, nå blir jeg syk, men så skjer det ikke noe mer. Men på lørdag kom det for fult. Er ikke det max uflaks? Endelig har jeg kommet meg til Bergen, noe jeg har snakket om så lenge, og så blir jeg syk. Hva er det for noe tull! Både lørdagen og søndagen ble derfor litt halvveis, der jeg sjanglet rundt med nokså høy feber. Jeg har faktisk ikke vært skikkelig syk siden jeg flyttet hjemmefra, så hva var sjansen for at det skulle skje akkurat denne helgen. Irriterende altså. Og å ta fly med febersyke var virkelig ikke noe gøy. Heldigvis var det ikke lange turen.

I dag har jeg altså holdt meg hjemme og i minst mulig aktivitet. Men jeg føler meg allerede veldig mye bedre. Jeg skal vel heller være takknemlig for at det ser ut til å bli en kortvarig sykdomsperiode og jeg vil se på meg selv som heldig som nesten aldri er syk. Vi får satse på at jeg er oppe og går i morgen.

- Mathilde -

Liker

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Ånei, så typisk å bli syk når man virkelig ikke har tid 😂 masse god bedring, husk å gi kroppen den tiden den trenger for å bli helt frisk! ❤
nouw.com/coconuttie
tildemah
tildemah,
Ja, ikke sant! Tusen takk for det <3 Er ikke så flik til å godta at jeg er syk, men jeg skal prøve 😃
nouw.com/tildemah

Instagram