HISTORIEN BAK GÅRSDAGENS INNKJØP

Innkjøp

God søndagskveld alle sammen! Som jeg skrev i et tidligere innlegg begynte dagen i dag veldig bra og slik har den også fortsatt, yey! Jeg har virkelig fått slappet av og kost meg samtidig som jeg har fått gjort litt skolearbeid. Jeg har til og med kjøpt meg litt ny sminke som jeg håper vil komme i posten i løpet av uken. Jeg ble litt inspirert av gårsdagens kjøp som jeg har tenkt å fortelle litt mer om i dette innlegget. 

Som jeg skrev i går var jeg på en hyggelig bytur med mamma hvor jeg fikk kjøpt meg en ny foundation og et par birkenstock-sandaler. Jeg hadde ikke egentlig planer om å kjøpe noe, men så ble det da enn sånn, og dumt er det ikke. Det er bare få ganger i året jeg drar til byen for å shoppe og når jeg sier shopping mener jeg at jeg har lagt av penger til å kose meg å kjøpe uten nødvendigvis å trenge det. Gårsdagens kjøp var ikke av den sorten. 

Jeg har lenge tenkt at jeg trenger en ny foundation. Jeg bruker ikke ofte sminke så jeg har bare en foundation og den kjøpte jeg på sommeren, som vil si at den er alt for mørk (oransje egentlig) til den bleke huden jeg har nå. Jeg liker heller ikke bruke for mye penger på sminke og ble dermed overlykkelig når jeg kunne teste huden min for å finne rett nyanse samtidig som jeg kunne få 25%. Da klarte jeg ikke noe annet enn å slå til. For bare 142,- fikk jeg kjøpt meg en foundation som endelig passer min hudtone. Jeg har ikke fått testet den så mye enda, men førsteintrykket er veldig bra. Den er utrolig lett på huden og enkel å påføre.

Airbrush away fra No7 i nyansen calico 

Så over til sandalene. Jeg har en stund tenkt at innesko hadde vært kjekt å ha. Huset jeg bor i er 100 år gammelt i år og dermed ganske gulvkaldt. Å vaske klær i kjelleren prøver jeg alltid å få til å bli en kort prosess, for der er det spesielt kaldt. Nå er det jo faktisk ikke så lenge til jeg flytter ut av dette huset, men jeg kan se for meg at jeg kan få god bruk for sandalene på folkehøyskole også. Jeg vet i alle fall at sandaler er noe jeg har lengtet etter på leirskole og dette blir vel litt det samme på et vis. 

♥ Har du prøvd sminke fra No7 eller sandalene fra birkenstock? 

- Mathilde - 

Liker

Kommentarer

Lilli,
Har så lyst på slike sandaler 😊
lillisverden.com
Mathilde C. Bjørnseth,
Lilli: Det skjønner jeg godt! De er utrolig herlige å gå med. Har gått med dem konstant siden jeg fikk dem 😃
tildemah.blogg.no/
Ida,
Skoene var nydelige! Likte godt fargen 😊
idarossland.blogg.no
Mathilde C. Bjørnseth,
Ida: Åh, tusen takk! Ja, var det ikke en fin farge vel 😊
tildemah.blogg.no/

Instagram