HELGETUR TIL BERGEN – BILDEDRYSS

Foto, Reise

Dag 1.

Jeg kom nokså tidlig på torsdagen og fikk brukt hele dagen sammen med Victoria og de hun bodde med. Vi dro til byen på café, ja bare se hvor digg! Vi tok oss tid til en liten shoppingrunde før middagen sto på bordet og resten av kvelden gikk til lakking av negler film og historier fra "galme" dager. Jeg lo til jeg gråt!

Dag 2. 

Ingen helgetur uten å ha vært på en av de 7 fjellene. Jeg og Marie fikk oss en fin tur i solsteiken til Fløyen. En koselig liten tur med nydelig utsikt! Turen var også flott til å oppdatere hverandre på alt som har skjedd siden sist vi møttes. Mye har skjedd på ett og et halvt år.

Etter turen ble jeg tatt med på sightseeing i byen. Marie har stålkontroll her og visste alle de beste plassene. Tror jeg i alle fall, hehe. Det var nydelig vær denne dagen og det måtte vi bare utnytte.

Det ble mye trasking denne dagen og det føltes derfor som vel fortjent å ende dagen på restaurant. Her møtte vi Victoria og nøt nydelig pizza og italienske desserter. Vi tre treffes så sjeldent at når vi først møtes går skravla og plutselig hadde vi sittet i fire timer! Jeg er så takknemlig for at jeg har disse jentene som jeg har kjent siden barnehagealderen, og at det fortsatt er like hyggelig hver gang vi møtes!

dag 3. 

På lørdagen fikk jeg opplevd Bergensvær slik jeg har hørt at det skal være. Jeg fikk se litt mer av byen, det ble litt mer shopping og nok en cafétur. Vi endte dagen hos Victoria med hjemmelaget moussaka, snaks og spillet jentekveld. Dessverre var jeg allerede begynt å bli nokså dårlig denne dagen, men sørget for å ikke sette en stopper for kosen ved å holde et jevnt inntak av paracet.

På søndagen tok feberen overhånd og jeg fikk derfor ikke møtt nok en barndomsvenn, Jonas til lunsj som planlagt. Jeg ble værende innendørs til flyet gikk, og selv om dagen ble litt halvveis ble det en rolig og fin avslutning på en super helg! Jentene sto for fastelavnsbollebaking og da ble søndagen komplett. Takk for en fantastisk helg, jenter <3

- Mathilde -

Liker

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Åå dette så helt sykt koselig ut! 😄
nouw.com/coconuttie
tildemah
tildemah,
Det var det virkelig! 😃
nouw.com/tildemah
susannem
susannem,
Den milkshaken der såg heilt sjuuuukt ut! OH MY GOD!! 😃
nouw.com/susannem
tildemah
tildemah,
Det kan du trygt si, hehe 😃
nouw.com/tildemah

Instagram