HELG OG FEBRUAR – ENDELIG

Da var det helg igjen gitt. Jeg som har hatt så god tid til å få saker og ting gjort denne uken, og likevel føler jeg bare tiden har flydd dra meg. Kan noen fortelle meg hvordan det skjer?!

På en annen side har januar måned sneglet seg fremover. Noen andre som føler på det samme? Jeg ønsker februar varmt velkommen!

Hello february 

Denne helgen blir litt roligere enn den forrige, men det er likevel litt saker og ting som vil gå for seg. I går kveld hadde vi en mini-reunion med noen jenter fra ungdomsskolen som alle bor her i Oslo. Utrolig hyggelig å se dem igjen! Og, ja torsdagskveld kan kanskje ikke helt regnes som helg, men for meg som ikke har hatt forelesning siden tirsdag føltes det som helg.

I kveld blir det nok en jentekveld, denne gangen meg, Asta og Toro brownie. Ah, det blir nok helt perfekt! I morgen er det kor-seminar for det braker løs med kor-fest, woop woop! Og søndag ser jeg for meg at blir en rolig dag. Kanskje får jeg gjort litt av de tingene jeg ikke fikk gjort i dag. Det hadde vært noe det, hehe.

Da gjenstår det bare å si...

GOD HELG!

- Mathilde -

Liker

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Helt enig, januar har gått så utrolig sakte, så nå blir det deilig med februar, og etter hvert varmere tider 😄😊
nouw.com/coconuttie
tildemah
tildemah,
Ja, det skal bli bra! 😃
nouw.com/tildemah

Related posts

    Instagram