GIRL BOSS

Samarbeid, Skjønnhet, Sminke

Samarbeid med GLOSSYBOX

Nok en spennende boks fylt med herlige produkter, denne gangen dedikert til alle de sterke kvinnene der ute. Jeg har allerede brukt flere av produktene masse. Favorittene ser dere i bildet over. Loose translucent powder fra Luna By Luna, Romantic mineral rouge fra Annabelle Minerals og quick dry drops fra Color Club. Fargestiften fra Lord & Berry var jeg også superfornøyd med, så fornøyd at jeg tok den med på fest og ikke har funnet den igjen siden. Uff av meg, hehe.

Jeg har ikke testet de hurtigtørkende dråpene enda, men gleder meg veldig til å prøve. Jeg har stort sett ganske god tålmodighet, men når det gjelder å vente på at neglelakken skal tørke, er jeg svært utålmodig. Det tar så unødvendig lang tid! Jeg gleder meg også stort til å smake te-en som kom som bonus denne måneden. Jeg fikk denne i en tidligere boks også og syntes den så så god ut at jeg ville spare den til den perfekte stund (når enn det er), men nå som jeg har to er det ingen grunn til å ikke sette over tevannet. Det blir nok det første jeg gjør når dette innlegget er publisert.

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder. Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER.

– Mathilde –

#Glossy #Glossybox #samarbeid #sponset #skjønnhet #velvære #skjønnhetsprodukter

Liker

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Produkterna ser superfina ut!
nouw.com/celinelundqvists
tildemah
tildemah,
Det er de virkelig! Så fornøyd med denne boksen 😃
nouw.com/tildemah
coconuttie
coconuttie,
For en spennende boks! Elsker de forskjellige temaene Glossybox bruker, det er så gjennomført liksom 😃
nouw.com/coconuttie
tildemah
tildemah,
Ja, veldig! Helt eig 😃
nouw.com/tildemah

Instagram