FULLPAKKET OG SPENNENDE HELG

Denne uken har gått utrolig fort, og jeg digger det! Jeg er glad i innholdsrike dager og de har jeg hatt en del av denne uken, spesielt denne helgen. Jeg har gledet meg litt ekstra til akkurat denne helgen fordi det har skjedd så mye gøy!

Jeg prøvde opp til flere ganger å skrive et innlegg med hva jeg har drevet med de siste dagene, men døgnet har bare hatt for få timer og jeg klatre aldri å få tid til å skrive ferdig et helt innlegg, men her kommer det. 

Fredag: Det ble shopping med jentene og lunsj/middag på Dominos mens snøen herjet utenfor. Jeg er nå i besittelse av to par nye sko, en ny kåpe, en jakke og flere øredobber. Ahh, materiell lykke! Ut på ettermiddagen møtte jeg ei venninne på vei til vors. Det var utrolig hyggelig å slå av en prat og bli litt bedre kjent. Vi har nemlig bare møttes én gang før, men fikk en god tone fra første stund. Ekstra fint var det å kunne dra sammen med henne til et vors hvor vi ikke egentlig kjente noen fra før. Dette vorset var for Aspierings i Insp. Insp er nylig blitt en del av livet mitt og er noe flere gjerne ikke vet hva er enda, og jeg tenker derfor å ta et eget innlegg hvor jeg forklarer dette siden. Utrolig koselig var det i alle fall!

Lørdag: Fra vors til å starte jobb 08:00. Derfor ble jeg ikke med jentene videre ut på byen og kom meg heller hjem i grei tid. Det ble litt lite søvn, men dagen gikk overraskende greit. Etter jobb sto jeg i sminken, lagde mat, planla reiserute, fikset håret og hoppet i finstasen – alt sammen litt på en og samme tid. Med andre ord: KAOS! Men jeg kom da i mål til slutt og fikk kommet meg på vinterfest med jobben. Utrolig kjekt å se kollegaer i en litt annen og mer avslappet setting, og ikke minst i noe annet enn IKEA-uniformen. Det ble god mat, photo booth, musikk og masse dansing! Jeg har aldri i mitt liv holdt ut så lenge i høye hæler. Dansen tok ikke slutt før 03:00, og vi måtte ut av lokalet! Dansingen må ha vært det kjekkeste med hele helgen, spesielt ettersom jeg fant en kollega med flere års erfaring i salsa. Som jeg savner å ha dans som en del av hverdagen!

Søndag: Denne dagen er på langt nær så fullpakket som resten av helga. I dag prioriteres det å vaske leiligheten og samle opp krefter til uken som kommer. Skal se om jeg får lurt inn litt pensumslesing også, er tross alt ikke lenge til eksamen, wæææ.

- Mathilde -

Liker

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Høres ut som en kjempefin helg! 😃
nouw.com/coconuttie
tildemah
tildemah,
Det var det virkelig! 😃
nouw.com/tildemah
Emma Østvik
,
DU ER SKIKKELIG KUL!! Veldig glad for at vi fant tonwn så bra 😍
tildemah
tildemah,
Haha, takka! Ja, jeg også <3
nouw.com/tildemah

Related posts

    Instagram