FLYTTEKAOS

Hvordan går det med flyttingen spør du. Vel, det går fremover. Rommet ser helt bombadert ut, men tro det eller ei har jeg faktisk kontroll. Det aller meste er pakket ned i esker og det begynner å gå opp for meg at jeg snart flytter. Det gjenstår fortsatt å få alle eskene opp på loftet (den verste jobben). Dette har jeg utsatt til kjæresten kommer for å hjelpe, hihi.

Jeg må også finne en løsning på hvor jeg skal gjøre av de tretten putene mine. Ja, jeg har TRETTEN puter på ett rom, ti i senga og tre jeg ikke har fått bruk for siden vi flyttet ut av leiligheten i fjor. Jeg er litt redd for at de vil lukte etter et halvt år på loftet, så her gjelder det å være litt kreativ.

De fleste vil nok si at det verste med å flytte er å pakke ned alt. For meg synes jeg det er verre at rommet blir seende så trist, tomt og sterilt ut. Jeg har fortsatt ikke tatt ned alle bildene og har helst lyst til å vente til siste slutt med dette. Jeg synes det blir så ukoselig uten noe på veggene. Men til slutt må også dette pakkes ned, alle esker flyttes ut og rommet vaskes. Men jeg har troa på at jeg kan få dette til!

- Mathilde -

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Åh, flyttekaos as 😟 Men det føles skikkelig deilig når man endelig har komt seg til rette <3
nouw.com/susannem

    Instagram