FLYTER GJENNOM VINTEREN, MED STIL

Blogg

Hvert år klager jeg på vinteren, kulden og snøen, men det ser ikke ut til å ha noe innvirkning på været. Januar er og blir en kald og trist måned, takk gud for at det snart er over for denne gang! Men vi har fortsatt februar foran oss, og av hva jeg kan se ut av vinduet ser det ikke ut til å bli en mindre kald måned.

Vi kan klage så mye vi vil, men vinter vil fortsatt være vinter og den vil være kald. Da er det bare en ting å gjøre da: finne det positive med vinteren og utnytte det!

For en stund tilbake dro jeg og ei venninne på skøyter. Å gå på skøyter er min favorittaktivitet på vinteren. Å gå på ski er sånn halvveis greit, når en først har kommet ut i sporet, men skøyter – ååh, det er gøy det! Det har nok en sammenheng med min forkjærlighet for dansing. Jeg eier ikke skøyter, men vurderer sterkt å skaffe meg noen. Det er ikke så dyrt heller!

Her i Oslo kan man leie skøyter i spikersuppa, og det er virkelig noe jeg vil anbefale alle som har mulighet!

- Mathilde -

  • Blogg

Liker

Kommentarer

tildemah
tildemah,
Det var det! 😃
nouw.com/tildemah
coconuttie
coconuttie,
Det så utrolig gøy ut, elsker å stå på skøyter! Veldig sant det du sier, det er og blir kaldt, men vi må bare prøve å gjøre det beste ut av det! Selv går jeg masse på ski og står på slalom, det gjør vinteren litt mer morsom 😃
nouw.com/coconuttie
tildemah
tildemah,
Ja, ikke sant! Kan ikke vente til neste gang jeg får stå på skøyter 😃 Har aldri prøvd slalom og langrennskiene mine er igjen i Stavanger, så det blir ikke så mye ski på meg i år 😂
nouw.com/tildemah
hmls
hmls,
Jeg kan ikke gå på skøyter . Prøvde å lære med det , men klarte ikke
nouw.com/hmls
tildemah
tildemah,
Nei, det er ikke bare bare. Men det er utrolig gøy når man får det til!
nouw.com/tildemah

Instagram