ENDELIG FERIE!

Blogg, Mat

I går tidlig leverte jeg siste eksamen for dette skoleåret, og med det er sommerferien i gang! Den siste uken har det føltes som om jeg har vært den eneste som ikke har hatt ferie. Noen av vennene mine var ferdig allerede i mai, og da hadde jeg fortsatt tre uker igjen.Men nå kan også jeg senke skuldrene.

Da eksamen sto på som værst gikk det litt utover helsa, usunn mat, lite mat, lite trening osv, men nå tar jeg det opp igjen. Jeg har unnet meg selv gode frokoster disse første dagene av sommerferien og det føles så godt å starte dagen med en velsmakende frokost! I går disket jeg opp med grove amerikanske pannekaker (oppskrift her ) med bær og smoothie. Dette gangen la jeg også til litt havregryn og en banan i pannekakerøra - mmm, så godt! Dagens frokost ble chiapudding, også her toppet med skogsbær (oppskrift her ).

Det har vært en travel tid og nå som eksamen er ferdig går jeg rett over til pakking. Jeg skal flytte ut 1. juli, så her er det bare å henge i! Du kan følge flyttekaoset på instastory om du vil, ellers kommer det nok et innlegg om ikke så lenge ;)

- Mathilde -

Liker

Kommentarer

Instagram