DIY - SETT DITT EGET PREG

DIY

Nå er prosjektet ferdig og jeg er klar for å vise dere fremgangsmåten og resultatet. Jeg synes det ble veldig fint og er utrolig fornøyd med resultatet. Det jeg har gjort er å bruke mine gamle tidsskriftsamlere og "tapetsert" dem med dekorfolie. Tenk at det bare tok ti minutter!

♦ Penn ♦ Linjal ♦ Saks ♦ Teip ♦ Tidsskriftsamlere ♦​ Dekorfolie

Folien pleier å ha avmerkede streker på innsiden som gjør det mye enklere å klippe til, men det kan fotsatt være lurt å merke av hvor du skal klippe. Det er også lurt å la det være et godt stykke med folie på begge kanter. Hvis ikke kan det begynne å løsne. Bruk tidsskriftsamleren som mal. 
Når du fjerner baksiden av folien er det best å begynne smått, feste motivet til tidsskriftsamleren og fjerne litt og litt av gangen mens du stadig passer på at folien fester seg jevnt. 
Når du fester folien på kantene begynner du øverst og presser nedover slik at det ikke blir ugjevnheter. Hvis det skulle bli ujevnt er det ikke noe problem å lette på folien å begynne på nytt. 
For å få håndtaket kan det være lurt å bruke lyset slik at man kan se omrisset av hullet, men det er ikke vanskelig å føle seg frem til heller. Bruk enden på saksen til å lage et hull.
Videre klipper du fra midten og inn slik at det er mulig å brette folien inn i hullet og feste den på baksiden. Jo flere ganger man klipper jo enklere er det å få det jevnt. 
Det kan være vanskelig å feste folien på innsiden, så her brukte jeg teip for å få det til å sitte. For å teipe er det enklere om man bretter ut tisskriftsamleren. 
Så nå har alle bladene mine fått et nytt hjem. 
- Hva synes du?

- Har du brukt dekorfolie før? 

- Mathilde - 

#DIY #tidsskrifsamlere #bjørk #ny #beskrivelse #prosjekt

  • DIY

Liker

Kommentarer

Hilde,
Det var jo kjempelurt!
hildehogsnes.blogg.no/
Mathilde C. Bjørnseth,
Linneah Dimitrova: Tusen takk, Linneah! Så kjekt du vil prøve 😊 Bare hyggelig. Takk det samme 😊
tildemah.blogg.no/
Mathilde C. Bjørnseth,
Maria Jansen: Tusen takk, Maria! Så kjekt du vil prøve! Bare hyggelig 😊 Takk i like måte 😊
tildemah.blogg.no/
Mathilde C. Bjørnseth,
Henriette Celin: Tusen takk! Nei, det var ikke vanskelig 😊 Det var første gangen jeg brukte det, men det blir ikke den siste 😉
tildemah.blogg.no/
Mathilde C. Bjørnseth,
Sunniva Areklett: Tusen takk, Sunniva! Marmor er jo bare så fint, så det skjønner jeg. Det ble sikkert veldig fint. Vurderte marmor selv, men hadde bjørk fra før av, så da ble det det.
tildemah.blogg.no/
Mathilde C. Bjørnseth,
Marielle Bratthammer: Det var veldig enkelt! Permene slik de var før var også fine, men jeg hadde hatt de så lenge så jeg ville prøve noe nytt. Dessuten liker jeg best lyse farger. De nye permene skal egentlig forestille bjørk, men jeg synes marmor også er veldig fint, så for meg er det bare et pluss at det kan forveksles med marmor 😊
tildemah.blogg.no/
Mathilde C. Bjørnseth,
Hilde: Ja, ikke sant! 😊
tildemah.blogg.no/
Marielle Bratthammer,
Skjønner godt at du blir lei av de hvis du har hatt de lenge, og nå når jeg så skikkelig på de ferdige permene ser jeg at det er bjørk :p Ha en fin helg! 😃
DaddaOgVeien.blogg.no
Mathilde C. Bjørnseth,
Marielle Bratthammer: Kjekt med litt forandring 😊 Takk i like måte! 😃
tildemah.blogg.no/
Henriette Celin,
SV: Har lyst å prøve meg med sånt selv, men vet ikke helt til hva enda ;-P
www.bergensergenser.blogg.no

Instagram