DERFOR DRO JEG IKKE PÅ HELGAS RUSSETREFF

Russetid

I helga var det, som sikkert mange har fått med seg, landstreff i kongeparken. Jeg har merket at det er ulikt fra by til by om det er normalt å dra på dette russetreffet, men i Stavanger er det nokså vanlig i og med at det er kortreist og man dermed har muligheten til å bo hjemme. Det er nok ikke bare dette som er grunnen, for det er nok veldig kjekt å komme sammen med mange andre russ og kose seg, men det er definitivt et pluss at man slepper å bruke ekstra penger på kost og losji. 

Men tilbake til hvorfor jeg ikke dro på dette treffet. En veldig stor grunn til det er prisen. Kall meg gjerrig, men 1000 kr for en helg er mye penger. Man kan ikke garantere at vært blir bra heller. I år ble det jo faktisk fantastisk vær, men fjorårets russ fikk et regntungt og kaldt opphold. En annen viktig grunn er at få av vennene mine skulle. Jo, det var flere jeg kjente som dro, men på en såpas stor tilstelning er det viktig å ha nære venner rundt seg som man vet vil ta hånd om hverandre. I og med at ingen av de vennene jeg ville stolt på i en krisesituasjon skulle dra ville heller ikke jeg dra. En siste grunn var at jeg ikke var helt overbevist over underholdningen. Jeg skulle nok klart å holde ut med det, så denne grunnen i seg selv hadde nok ikke stoppet meg. 

Det er vel de to største grunnene til at jeg ikke var på LS. Noen ganger angrer jeg litt i og med at folk virket som de hadde det helt supert, men igjen hadde jeg en prima helg hvor jeg fikk ladet batteriene til en ny uke og det skal man ikke ta for gitt. 

♥ Var du på LS? 

Liker

Instagram