CASEAPP RABATTKODE

Innkjøp, Samarbeid

Samarbeid med caseapp/sponsede produkter

Jeg har hatt mobilen min i litt over ett år, og hele denne tiden har jeg brukt det samme mobildekselet. Til min forrige mobil derimot hadde jeg utallige deksler og elsket på bytte på dem. Jeg har den siste tiden ikke følt at det har vært nødvendig med flere enn ett deksel, det viktigste er at det beskytter mobilen (og at det er fotovennlig). Men så lever vi da en gang i et forbrukersamfunn, en blir til slutt lei det en har og vil ha nytt.

Så nå har jeg altså spritet opp "garderoben" med to freshe nye deksler, woop woop! Jeg brukte latterlig lang tid på å bestemme meg for hvilke. Utvalget til caseapp.no er utrolig stort og ikke nok med at du kan velge blant sortimentet deres – du kan også designe dine egne! For meg ble det et for stort prosjekt, hehe, og jeg endte derfor opp med å kjøpe to deksler i deres eget design. Sist jeg kjøpte noe fra caseapp ble det et skin til mac-en, noe jeg ble veldig fornøyd med. Nå håper jeg dekslene er av like god kvalitet, men jeg tviler ikke.

Har du også lyst til å pryde mobilen med et nytt deksel, eller kanskje få en unik pc/mac? Da skal du få en rabattkode av meg på 20%. Bruk TILDEMAHH20 når du handler, og hvis du kjøper og deler på sosiale medier, tagg meg gjerne – jeg vil se hva du har kjøpt!

Obs obs, konkurranse hvor du kan vinne et produkt kommer her på bloggen og Instagram i morgen!

- Mathilde -

Liker

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Så utrolig fint! Takk for at du deler kode 😃
nouw.com/coconuttie
tildemah
tildemah,
Ja, er de ikke! Bare hyggelig 😃
nouw.com/tildemah

Instagram