BLODSMAK I MUNNEN OG MELKESYRE I BEINA

Blogg

Noen som kjenner seg igjen. For meg er dette tegn på en skikkelig treningsøkt, og det har jeg virkelig hatt i dag for i dag var jeg på sesjon. Kan dere se for dere meg i forsvaret? Jeg som ikke liker action, synger klassisk og er overfølsom. Bare noen eksempler som i mitt hodet er ganske motsigende. 

Jeg gjorde uansett mitt beste og så det heller som en mulighet til en god treningsøkt. I det siste har jeg hatt så mange konserter at det har blitt liten tid til trening, så det kjentes deilig å komme litt inn i det igjen. Men på den andre siden var det helt grusomt, spesielt løpetesten. Kjente virkelig melkesyren ja og matlysten fikk jeg ikke tilbake før en god stund etterpå. 

Men for de som måtte lure skal jeg ikke inn i militæret. Jeg fortalte tidlig at jeg har fått plass på folkehøyskole og da sa de at de ikke skulle ta fra meg det. Dessuten er det veldig få plasser igjen og du skal være veldig god for å få en av de plassene. Jeg ble fortalt at hadde det vært tidligere i prosessen hadde de ville hatt meg og det er jo egentlig litt kjekt. Greit å vite at jeg hadde vært god nok, men likevel slapp. 

♥ Har du vært på sesjon 2 eller vært i militære? 

- Mathilde - 

  • Blogg

Liker

Kommentarer

Instagram