BARE LØSE TRÅDER

Nå er det så mye som skjer på samme tid her. Så mange avgjørelser som må tas at jeg blir helt rådvill. Når det blir for mye på en og samme tid blir jeg fort så stresset at jeg ikke får gjort noe som helst! Noen som kjenner seg igjen? Her er det snakk om fremtidsplaner når det gjelder både skole og jobb, og masse andre småting som blir veldig store når jeg ikke har tid til å sette meg ned med det. Jeg føler jeg går rundt med en konstant klump i magen fordi jeg vet jeg har så mye å gjøre og så mange frister å holde.

Nå blir det tacofredag med jentene i kveld, og da klarer jeg forhåpentligvis å slappe litt av. Jeg får jo ikke noe mer gjort av å bare gå rundt å stresse! Det beste er nok å sette opp en plan med tidsfristene slik at jeg kan ta en ting om gangen, for nå henger bare alt over meg som mørke skyer. God plan, Mathilde. Nå er det bare å gjennomføre...

- Mathilde -

Liker

Kommentarer

fluffandberries
fluffandberries,
tildemah
tildemah,
Tusen takk! <3
nouw.com/tildemah
coconuttie
coconuttie,
Kjenner meg absolutt igjen! Føler det ofte sånn når jeg egentlig ikke vet hva som skjer når og hva jeg må gjøre til ulike frister. Så vanskelig noen ganger!
nouw.com/coconuttie
tildemah
tildemah,
Ja, ikke sant! Godt å vite at det ikke bare er meg 😄
nouw.com/tildemah

Instagram