Hej alla fina!
Till att börja med hoppas jag att ni alla haft en bra dag i skolan. Om ni haft prov så vet jag att ni gjort det bästa och att det kommer gå superbra. Jag hade själv prov idag och det gick över förväntan. Om ni vart hemma pga att ni kanske är sjuka eller pga av andra orsaker så hoppas jag det blir bättre snart.
Som ni säkert såg så har jag döpt rubriken till Längtar. Och det är en bild från en strand i Thailand som heter white sand beach. Om ni nån gång är i Thailand och har en oplanerad dag samt gillar att bada i havet och sola på stranden eller vad man nu kan göra på en strand så rekommenderar jag att åka dit. Det är en stor stans som är väldigt fin. Men det är inte bara stranden detta blogginlägg ska handla om utan självaste längtan tillbaka.
Men jag vill inte bara säga att jag ville vara kvar utan jag ville ju såklart hem vissa stunder. Men för det mesta var det en solklar upplevelse. Inget går att jämföra med Sverige. Man kan säga att alla delar är fattiga på sitt eget sätt. De första platserna vi va på var naturen fattig. Men de två sista dagarna vi var i Thailand så var vi i huvudstaden Bangkok. Det var också fattigt men på ett annat sätt. Det är ju väldigt många folk som bor där och många som har bilar. Så luften där är ju inte den lättaste att andas in. Men annars så var hela resan ett äventyr. Jag längtar först och främst tillbaka till solen, värmen och havet. Men det är samtidigt skönt att vara hemma igen och få träffa alla kompisar. Nu har ju jag vart hemma ett tag. Jag kom hem den 8 januari så jag har ju träffat alla kompisar vilket är skönt. Jag tror inte jag är ensam om att sakna kompisar och framförallt sin egen säng när man är borta.
Men till en annan sak. Jag ska försöka lägga upp fler inlägg om ni vill. Till att börja med minst ett per vecka. Men jag hoppas ni är nöjda med detta inlägg. Och jag är tacksamt för att ni tog er tid att läsa detta så får ni ha en fortsatt bra kväll<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!
Hoppas alla haft en bra jul. Och om ni fått julklappar hoppas jag att ni fick nått ni villa ha.
Men jag har full förståelse för er som inte firar jul, och då hoppas jag att ni i alla fall fick en härlig och trevlig dag.
Jag hade själv inte den bästa julen. Julen för mig är att va hemma med släkten och bara prata och umgås.
Men jag vill inte låta bortskämd med att jag kan åka utomlands så här. Utan vi har det jätte härligt här absolut.
Men till dagen. Idag har vi inte hunnit med jätte mycket än. Vi har typ bara ätit frukost och legat vig polen. Men det är en väldigt fin och härlig dag.
Vi ska snart gå ner på stan och äta någon lunch och sen ska vi till stranden. Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra men det blir som det blir. Men jag hoppas alla får en fin dag och vill fortsätta att kika in här<3

Likes

Comments

Hej alla fina!
Idag har det inte varigt en jobbig dag. Utan idag har vi på morgonen efter frukosten gått på en promenad. Det var mycket härlig, men annorlunda att se nått fattigare än Sverige. Det jag menar med fattigt är att det hänger elledningar ner på marken, vissa hus är övergivna och vissa bara väldigt mögliga. Men vi stannade på ett matställe och åt thaimat. Jag tog nån kyckling och ris röra typ. Den var faktist rätt god:).
När vi kommit tillbaka leta vi platser vid polen och sen bada. Det är inte så jätte varmt i polen men det är skönt och uppfriskande. Sen så solade vi ett tag och bada igen:). Idag tror jag det kan ha varigt ca 30/35 grader eller mer men varmt var det i alla fall.
Men nu ska jag gå med pappa ner till stranden för han vill bada där och sen ska vi upp och duscha för att sedan gå och äta middag, för klockan är redan 18:10 ungefär. Hoppas du kikar in imorgon med<3

Likes

Comments

Hej alla fina!
Både idag och igår har det varigt jobbiga dagar. Vi gick upp ca klockan 06:00 igår, för att sedan be ge oss till Gardemoen i Oslo. Där ifrån flög vi i ungefär 11-12 timmar innan vi landa i Bangkok. När vi landat så tog vi ett plan till Phuket och sen en taxi till hotellet där jag nu sitter i en solstol. Jag och pappa har precis vart nere och badat i havet och polen. Det var så skönt. Inte nog med att det var skönt i vattnet så är det faktist 30 grader i luften också.
Här är klockan redan 17:00 och det är snart dags för middag. Men innan det ska jag duscha och fixa mig. Och efter middagen ska vi nog bara chilla på hotellrummet.
Men jag hoppas ni vill fortsätta följa min resa i Thailand. Så glöm inte att kika in imorgon med<3

Likes

Comments