Header

Bollnäs Flames och övrig Bollnäspublik vallfärdade till Tele2 och fullständigt pulveriserade motståndarens supportrar.

Den orangea väggen skapade en mäktig ljudkuliss och Bollnäsramsorna ekade mellan väggarna, vakterna framför klacken sjöng med och stampade takten, har fått till mig att motståndarna hade svårt att hänga med i sina egna ramsor då ljudet från vår sida tog över hela arenan, har fått berättat för mig att motståndarnas spelare vittnade om en fullständig överlägsenhet från Bollnäspubliken på den efterföljande banketten, men vad hjälper det... På läktaren vinner man ju inga SM guld. Men... vi skall vara förbannat jävla stolta över vår insats, vi har legat på en hög nivå hela säsongen.

16836 på Tele 2:s läktare.

Målet hängde tyvärr med oss Bollnäsfans hela halvleken - men vi trummade ändå på, och själva klackmatchen vann vi rätt överlägset! Var ett sjujäkla drag redan innan i katakomberna bakom Södra Stå!Klackkampen Både Edsbynsupportrarna Red Farmers och Bollnäs dito Flames (hundratalet fler) satte färg och ton värdigt ett ärkerivalderby. Den mest livade SM-finalen sedan 2013 när Hammarby vann guld på Friends arena. Även om det blev förlust i själva matchen vann Flames den på läktaren.

.Bästa Bollnäs!! TACK för denna jävla underbara säsong, så stolt över er som tog er till Sm-final å kan visa oss hur man spelar riktig bandy och ALLA andra bandy lag, tyvär så tog inte ni guldet idag men i vara hjärtan har ni vunnit det STÖRSTA priset någonsin, å bästa klacken som hördes som ALDRIG för när ni sjöng hördes INGET annat i hela Tele2 inte ens Edsby klackenJag står upp för vårat underbara lag och kommer ALLTID att göra🔶🔷💪🏻 #Bollnäsgif #flames . Kommer aldrig glömma denna dag 25 Mars. vi drog ner till Tele2 med 15 bussar från Flames varav 2 var dubbelsäckare + ca 15 bussar från Bollnäs bandy

Idag är det fortfarande tungt att vara Bollnässupporter. Men vi får ta en dag i taget och blicka framåt.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Vill ni ha bilder och lite prat sen finalen? så jag vet om ni vill se och läsa? 

Gilla eller kommentera så jag vet på detta inlägg. ha det bra:) ​

Likes

Comments

Hejsan alla, ni undrar säkert vart jag har varit och hur jag mår.

Jag har ju varit på SM- FINAL i bandy den 25 Mars i Stockholm och det var sjukt roligt, Trots resultatet...

Men det får ni veta mer om i ett annat blogg inlägg som kommer ut i slutet av denna vecka. Nu undrar säker många hur jag mår och jag mår så där för att den 3 April så ramlade jag på skolan och slog i huvudet i typ ett betong golv och jag har haft ont i nacken, huvudet och delar av halsen och i tisdags så var jag till akuten och undersökte mig för att jag trodde jag hade Hjärnskakning. Men när vi kom till akuten så insåg dem att jag hade inte hjärnskakning utan jag har en whiplashskada. Så nu går jag i skolan lite grann fram till 13.00 sen åker jag hem och vilar och är hemma och inte gör nånting, man ska vila för att det inte ska bli värre för att då kan man få ha whiplashskadan hela sitt liv och det är nånting jag inte vill ha för jag tycker det är jobbigt nu och jag har haft det i 3 dagar ca. Men nu ska jag försöka vara lite mer aktiv och så, men ni får hjärna kommentera om ni har frågor eller vet nånting jag kan blogga om. Ha en super bra fortsättning på denna vecka så hörs vi i nästa blogginlägg då är det om Bandy finalen:) missa inte det. pussss

Bilden här uppe är en bild på hur en hjärnskakning kan ske. Och det gör jätte ont. Här får ni lite fakta om det. Hjärnskakning innebär att slå i huvudet så att hjärnan kommer i rörelse. Om du får en hjärnskakning förlorar du medvetandet eller tappar minnet en kort stund. Efter en hjärnskakning är det viktigt att inte anstränga hjärnan för mycket så att den kan återhämta sig.

hemsidan: https://www.1177.se/Gavleborg/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Hjarnskakning/?ar=True

whiplashskada är detta. info om det: En whiplashskada kan uppstå när kroppen plötsligt utsätts för en yttre kraft som kastar huvudet från ett ytterläge till ett annat. Skadan kan beskrivas som en stukning av nacken som kan ge allt ifrån lindriga till mer allvarliga symtom. Besvären beror i första hand på att vävnader i och kring ryggraden skadats. 

hemsida: https://www.1177.se/Gavleborg/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Pisksnartsskada---whiplashskada/

Likes

Comments

Hejsan hoppsan allesammans idag tänkte jag köra en liten fakta text om mig eller mer en typ 10 saker ni kanske inte visste om mig!!!

så om ni vill veta 10 saker om mig som Jag tror att ni inte vet så är det bara att fortsätta att läsa;)

1: När jag var 9/10 år så tävlade jag i Alpint

2: För 5/6 år sedan tror jag att det var då tävlade jag i cross

3: Jag kan inte gå nånstans utan min mobil

4: När jag var mindre vid 5-8 års ålder ville jag bli känd på internet

5: Vid 10 års ålder så hade jag skrivit ner en lisa jag ville ha när jag blir stor.

Alltså skrivit ner hur mitt hus ska se ut och hur många barn jag ska ha

och vad jag ska ha för bil osv, you now.. Det stämmer än:)

6: Jag älskar att gå på bandy och åka på borta matcher (BOLLNÄS GIF)

7: Jag vet inte vad ska jag ska bli för nåt eller vad jag ska gå för Gymnasium.

8: Jag har tävlat i pingis

9: jag har spelat innebandy i 9 år. stått i mål i 1,5 år

Det där var allt jag hade idag och kom gärna med för slag i kommentarerna om vad

jag ska blogga om. tryck som vanligt på gilla knappen så gör jag en frågestund

här på bloggen... Ha ett bra Sportlov alla och ni som har börjat i skolan

you know GO FOR IT<3
Likes

Comments

Hejsan idag tänkte jag visa er lite tips på vad ni kan göra på sportlovet, själv ska jag åka på bandy, vara på isen men vänner, grilla korv, åka skoter och lite mer skojiga saker. Men vad ska ni göra på Sportlovet?

Likes

Comments

​Hejsan jag tänkte att ni kunna kommentera frågor och jag svarar antigen på er i kommentarerna eller i ett nytt inlägg :)

Likes

Comments

Jag har totalt lyssnat slut på alla låtar kan ni några bra låtar som ni vill dela med er av?

KOMMENTERA om ni vill dela med er av era bästa musiker eller nå bra listor på youtube. så skulle jag bli glag. ha en bra helg allihopa<3

Likes

Comments

Som ni alla kanske vet så kan man inte längre se dem nya avsnitten av skam utanför norge och det är lite surt för oss skam älskare men men så är livet ibland men jag har en fråga till er som kollar eller kollade på skam. Vilken är eran favorit?

Min favorit är Noora<3

Likes

Comments

Hejsan, vad har ni gjort i helgen?

Kan man gissa vad jag har gjort? Jag har ju varit på isen med mina kär vänner och kört med min folkrace bil:)

Likes

Comments