Sorry för att det inte blev något inlägg igår men jag gjorde verkligen ingenting , var hemma från skolan pga att jag hade extremt ont i magen så var sängliggandes hela dagen. Idag har det bara varit en allmänt tråkig dag. Jag vaknade halv 7 imorse och det var såååå kallt, och då jag bor i en stuga så måste jag gå ut för att komma in i vårt riktiga hus, så när jag öppnade dörren ut ur stugan ser jag hur marken är snötäckt ”fan” var det enda jag tänkte. Hatar verkligen snön och vintern! Om inte det vore nog så höll dom på att fixa vägen påväg till busshållplatsen som jag går på vid när jag ska t skolan så fick ta världens omväg i det kalla vädret , då var jag inte på bra humör kan jag säga Hahaha. Slutade halv två idag men har suttit här i skolans cafeteria sen dess då bussen kommer halv 4 (älskar livet liksom). Sen blir det jobb tills klockan 7 och sen dusch och sängen för min del

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Nu har jag precis kommit hem från lite jobb , jag Jobbar i svenska kyrkan som ledare för barngrupper. Idag var det mässa så då bar det av mot kyrkan tio imorse för att hjälpa till att fixa fika till alla människor och ta emot barnen som kom och skulle sjunga. Men nu efter städning så är jag hemma och ska äta pasta med ost och bacon sås till. Idag är det farsdag , grattis alla grymma pappor där ute , men jag vill speciellt säga grattis till min älskade pappa som stått vid vid min sida igenom alla mina sjutton år och hjälpt mig igenom mina svåra tider. Dig älskar jag mest pappa!! (väldigt charmig bild på pappsen här ä neranför)

Likes

Comments

Idag är det 11 November en dag som står mig nära hjärtat. Det är idag 4år sedan jag träffad min kille och jag har aldrig varit lyckligare. Detta ska firas med käk på resturang nu ikväll och sedan bara massa mys! Tidigare idag var det en fix dag jag tvättade bort min brun utan sol sen silver schamponerade jag håret mer om dessa saker kan jag skriva om i ett annat inlägg. Tänkte slänga in lite bilder på min sminkning idag så höra vi!

Likes

Comments

Idag är det äntligen fredag vilket betyder helg! Slutade tidigt idag efter 2 lektioner och när jag kom hem blev det lövbiff med pommes och såklart bea till det . Nu ligger jag i sängen och kollar efter kläder till jul och nyår , byxor till jul är redan fixat men sen har jag allt annat kvar också. Tycker det är så svårt att välja kläder när man väl behöver det haha. Så ni får jättegärna kommentera sidor med snygga festliga kläder för jag behöver hjälp!! Kommer nog inte göra något speciellt idag utan blir nog att vara hemma under täcket och kolla på film eller något!:)

Likes

Comments

Hejsan! Tänkte skriva lite om skolan och skoltröttheten då jag vet att det är många inklusive mig som kan relatera till skoltrötthet m.m . Jag går då andra året på samhällsprogrammet med inriktning på beteendevetenskap och trivs super! Men för mig var det inte lätt att ta mig hit och detta jag ska skriva lite om vet jag att fler också känner igen sig i. Jag var alltid den som skulle ha höga betyg och läxorna skulle göras samma dag jag fick dem så jag inte lämnade in dem för sent trotts inlämningen var veckan därpå. Jag mådde dåligt och tyckte jag var dålig om jag fick lägre betyg på någon uppgift och ville alltid komplettera. Detta funkade bra fram till mitten av sjuan. Jag skötte skolan och allt gick som en dans på rosor. men sen en morgon så kom det som en smäll i ansiktet på mig, jag var så trött och orkade inte få upp mig själv till skolan. Efter den dagen gick allt neråt Jag försov mig alltid och skippade första lektionen för att jag orkade inte jag hade på loppet av 1 dag blivit såååå skoltrött. De kommande läxorna skippade jag då orkan och lusten inte fanns, jag kuggade proven, skolkade från skolan och bara sket i allt helt enkelt. Detta slutade med att jag gick från topp betyg till att bara göra minimum så att jag skulle ligga på E gränsfall till F. Detta pågick till slutet av nian då jag hade hoppat av språk och hade F i 5 ämnen. Jag skulle få gå om 9an. Det var då det slog mig, Jag behöver inte ha bästa betygen men jag måste bli godkänd. Skoltröttheten från all kraft jag la fram till slutet av sjuan förstörde mina betyg. Men på två månader innan skolavslutningen i 9an så pluggade jag upp alla betyg och gick ut utan något F. Jag tycker ungdomar idag sätter en sån press på sig själva om att dem ska ha högsta betyg och får dem lägre betyg så blir man frustrerad. Det ska inte behöva va så , visst för många människor funkar det utan problem. Men för er som har det som mig, det viktigaste är inte att ha högsta betyg i allt utan sätt era mål på den nivån ni klarar av så ni inte hamnar i sån skoltrötthet jag var i. Idag har jag lärt mig att det är okej om jag inte för högsta betyg i alla uppsatser läxor eller prov, för det är såhär jag är och jag kan inte göra mer.

Likes

Comments

Well hello på er! Detta är som titeln lyder mitt första inlägg. Jag satt tidigare idag och kollade runt på instagram och insåg att dem flesta idag har en blogg, så nu ikväll tänkte jag spontant att jag börjar jag med! Här kommer ni få läsa om allt från skolan,vardagen och mitt största intresse skönhet! Ni får ha tålamod nu i början då jag inte har så jättebra koll på hur detta funkar, men det kommer förmodligen snart. I hope you will like it! avslutar detta inlägg med ett citat i like. ses i nästa inlägg!

Glöm inte att kolla in min instagram http://www.instagram.com/Tilde_kasten

Likes

Comments