Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jag tror jag lägger ner bloggandet, i alla fall för ett tag. Jag har verkligen ingen tid över till nån fritid om jag bloggar, så.... Vi ses kanske nån annan gång, hare bra:))

Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag varit ute i skogen med båda hästarna. Chino en kortare sväng, och Monte en längre. Chino joggade bara lite medan Monte fick galoppera lite. Dom var pigga och glada båda två!

Ja? Jag tror det inte finns så mycket mer att berätta! Vad har du gjort idag? Kommentera 💗💗

Likes

Comments

Hejsan! Imorgon ska jag tävla på Jump Club, med båda hästarna. Chino ska gå LA först och sen en MsvB inverkansridning.

Monte ska gå LB och en LA. Jag är supertaggad! Jag måste bara säga, som jag inte berättat eftersom jag inte bloggat på ett tag, Montes testperiod är över!! Han är jättefin och stadig och vi kvalade till MsvB dom två senaste tävlingarna. Först meetinget på ponnyklubben, då var han nolla i båda sina LA rundor, och i Tierp förra helgen var han nolla och vann sin LA😍 han har blivit så fin, värdens bästa Monte!

Nästa helg, åker vi till Sundbyholm. Chino går som vanligt LA och MsvB igen. Monte är anmäld till LA MsvB eftersom han känns så stadig nu. Men för att vi ska rida MsvB'n måste han kännas på topp i LA'n. Vi måste ha en bra känsla inför debuten. 


Vad ska du gör imorgon? Kommentera, så ses vi💗

Likes

Comments

Hejsan! Ja, som ni märkt har jag inte bloggat på ett tag. Jag har inte riktigt haft tid till det då jag haft mycket tävlingar, träningar osv. Men nu har jag längtat efter bloggen, så nu kör vi igen! 😍

Likes

Comments

Hejsan! Dagen började med att vi åkte till ponnyklubben, åt frukost där och bestämde vilka som skulle vara funktionärer och när o vart, till nästa helg. Då är det ett hoppmeeting där och elitallsvenskan går där också. Vi gjorde även mer ordning och reda och sedan gjorde rent alla hindren och målade vissa. Det kommer bli så fint nästa helg!

Efter det, åkte vi till stallet. Vi byggde upp en liten bana på ridbanan, och vi satte upp en "vattengrav", en pressening 😂 Vi fyllde det med vatten och sen var det bara att sätta igång att rida!

Chino var jättefin, han hoppade jättefint på banan, dock ganska pigg! Men han hoppade "vattengraven" utan problem.

Monte var också jättefin, verkligen. Han hoppade också graven jättefint. Älskade ponnysar!😍

Måste även ge cred till mästerfotografen @EmmieMercan som knäppte jättefina bilder😍

Likes

Comments

Idag efter skolan, gick jag till stallet. Det haglade och spöregnade så jag tog in alla hästar. Jag fick vänta på att det skulle bli bättre väder, samtidigt gosade jag med hästarna. Jag satt mig inne hos Chino i säkert en halvtimme och myste och Monte ganska mycket också.

Sen konditionstränade jag båda hästarna. Dom tyckte det var superkul. Dock blåste det mycket speciellt när jag red Monte, så han ville ha lite kul så han gjorde några glädjeskutt. Men dom var jätteduktiga💖💖

Vad har du gjort idag?😍

Likes

Comments

Dagens fråga lyder:

När var första gången du ramlade av?
Ungefär 4 år var jag. Min mamma longerade en B ponny vi hade som hade som hette Laban, jag brukade rida samtidigt. Jag kommer inte ihåg vad som hände, men helt plötsligt låg jag på marken😂 Äh, upp i sadeln igen bara😍

Likes

Comments

Monte var superfin på träningen idag, inget stopp eller dumheter. Han var bara fin, det känns bra nu😍

Likes

Comments

Chimpis fick jobba igenom ordentligt på banan idag, han var väldigt mjuk och fin, bästa ponnyn! 💖

Vad har du gjort idag? 😍

Likes

Comments