​Igår blev det lite fest som ett bra avslut på denna sommar. Det var en trevlig kväll med många härliga människor. Imorgon börjar skolan och allvaret igen, men faktiskt så tycker jag att det ska bli ganska kul. Skolan är ganska kul även om det kan vara jobbigt ibland.  Idag blir det bara vila med film och täcke, perfekt sista dag. Hoppas att alla ni som börjar skolan imorgon, denna vecka eller redan har börjat har fått/får en bra skolstart. Kram på er!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina.

Idag blir det en liten släktträff med god mat och mycket skratt får vi hoppas. Kräftor står på menyn och det kan ju vara något av det godaste som finns (efter choklad).

Tänkte visa er alla lite av vad jag har köpt i sommar. Detta är inte allt, med dessa saker är jag mest nöjd över. Hoppas ni tycker produkterna är lika fina och snygga som jag gör. Kram!

Likes

Comments

Hej allihopa! 

Detta ät mitt första inlägg så det blir inte så långt och spännande kanske. Vill mest berätta om vad jag gör en torsdagskväll som denna. Jag ligger med glass i stora lass i knät och tittar tillbaka på sommaren jag haft. Allt jag gjort och vad som har varit kul och tråkigt. Tänk att sommaren nästan är över, får verkligen panik av att den är det. Men vi får hoppas att året går fort och att det snart blir sommar igen. Bilden uppe är ifrån västkusten som jag fick njuta av i somras, det var varmt och soligt och man mådde verkligen bra då. Nästa sommar ska jag dit igen hoppas jag. Nu ska jag fortsätta äta min glass och titta tillbaka till fler ögonblick och minnen från i somras. Ha det bra!!

Likes

Comments