Och helt plötsligt, efter tre månaders tystnad, är man här igen och knapprar på tangenterna i hopp om att få ihop ett så kallat "blogginlägg". Så konstigt det kan bli ibland, va? Ännu konstigare är hur otroligt mycket som hänt dessa 90 dagar jag varit off. Har inte haft någon lust helt enkelt, men fick det nu. Varför vet jag inte, jag har inga stora nyheter att berätta eller så. Men jag börjar lessna ganska mycket på bloggare och bloggerskor, då allt handlar om nya kläder och sånt, det ger mig inget och är inte inspirerande att läsa. Självfallet har jag också gjort detta och jag vill också berätta vad jag köpt ibland. Men det kan gå lite till överdrift. Dem ända bloggar jag läser är dom tjejer som tar coola bilder och gör mig inspirerad, men jag läser ytterst sällan.

Nog om det. Sedan den 2:a oktober har jag firat min morfar som fyllde 80 år, arrangerade en återbruksfest med klassen på Magasinet, varit på Halloweenfest utklädd som pumpa. Oktober var bra, och November var magiskt. Jag och mamma åkte till Gävle och såg min favoritsångare - Oskar Linnros. Sen blev jag och Jesper officiellt tillsammans den 29 oktober. December gick fort. Det var en slitsam månad med mycket plugg och dessvärre har jag mycket kvar som måste göras. Men det är bara en termin kvar innan jag slutar för gott. Glömde jag nämna att jag klippte lugg på skoltoaletten med en tygsax?

Forhoppningsvis hörs vi igen/T

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag, New In

Att trotsa en grå, regnig måndag med ett frisörbesök = det bästa jag gjort. Jag är så otroligt nöjd med min nya frisyr men framförallt så glad att få träffat den trevligaste frisören någonsin: aka Victoria Elfvendahl. Hon heter @victoria.frisor på Instagram och bor ni i Falun/Borlänge rekommenderar jag henne starkt. Hon är en trevlig och skön tjej, inte alls som dem andra frisörer jag stött på. Dessutom fick jag 20% på ordinarie pris vilket räddade mig från att bli helt pank, haha.

Nog om det... för övrigt har dagen varit lite trist pga vädret. Var inte ordentligt klädd efter regn idag vilket var klantigt av mig. Ska vara klädd i myskläder imorgon och sticka till bibblan några timmar och plugga efter skolan. Fick inget plugg gjort i helgen så har lite att ta igen och sen bör jag vara i fas. Ha en bra kväll alla fina. Kram

Likes

Comments

Natur, Photosesh

Fick äntligen utlopp för min fotoabstinens som jag haft ett tag nu. Var ute med pappa och Alice och fotade i Frostbrunnsdalen. Hit ska jag när det blir ännu mer färger på träden, och till den första frosten, och snön! Vill fota här hela tiden haha, så fint. Caféet var öppet och prideflaggan var upphissad <3. Att få komma ut och fota och mysa var riktigt välförtjänt. Har varit hemma och sovit hela fredagen och lördagen pga magsjuka. Det var seriöst det värsta jag varit med om i sjuk-väg. Låg på badrumsgolvet i timmar med en kudde och filt, kallsvettades och mådde förjäkligt. Men nog om det, här kommer lite bilder från min dag.

Likes

Comments

Vardag

Så i fredags var min första utgång. Har inte riktigt greppat att jag fyllt 18. Känns inte så speciellt alls, inte ens när jag gick ut i för första gången. Nästan lika festligt att sitta här och göra en historia presentation och dricka rabarber & vanilj thé i min stora Indiska kopp. MEN don't get me wrong för fredagen var så förbaskat lyckad ändå! Hade så sjukt kul. ❤️

Har en sån förbaskad abstinens för att fota i naturen, nu när det är så fina färger ute. Förhoppningsvis blir ett photo session inplanerat denna vecka. Vad ser ni fram emot nu till hösten? Snälla berätta, jag vill ha inspiration på min to do lista för hösten.

Min fina födelsedagspresent. Den stora fördelen med att fylla i September är att man har safir som månadssten 💙 så litet men ändå så fint

Likes

Comments

Tankar & Funderingar

Idag är det torsdag. Det har varit grå och mulen sådan. Men idag vid 18.00 bjöd den på något fint. Detta vill jag skriva ner så att jag aldrig glömmer det, för detta är ett fint minne jag vill ha med mig så länge det går.

Min pappa blev så fascinerad av det han såg idag och sa "det här måste varit den finaste jag sett i hela mitt liv". Och det gjorde mig så glad, kanske inte just direkt det han sa, men mer exakt det han blev så trollbunden av.

Vi skulle egentligen hem, vi skulle laga mat, vi hade en tid att passa och våra kläder blev blöta men han brydde sig inte. Några färger på en regnig, grå, nästintill svart himmel, det är vad min pappa, 61 år gammal, blev så lycklig av.

När jag skulle vända mig mot honom och säga "nu går vi" med tanke på att vi skulle hem, laga mat, och att våra kläder blev blöta av regnet, fick jag stoppa mig själv när jag såg hans ansiktsuttryck. Han såg ut som ett barn, totalt bekymmersfri. Jag har aldrig sett honom så förut. Hans kråkfötter kring ögonen liksom slätades ut, hans ögon öppnades upp och vecket mellan ögonbrynen var som borta, som om det aldrig funnits där förr.

Aldrig har den finaste bilen han ägt, den dyraste lägenheten vi bott i, de lyxigaste utlandsresorna han upplevt, gett honom en så ren och skär lycka han fick av att se något som var helt gratis med sådan glädje - en liten, ynka regnbåge. Men ändå betraktade han regnbågen som om den var gjord på äkta guld, och värd miljoner.

Tack pappa för att du lär mig så kloka saker, fastän du alltid inte märker det själv! <3

Likes

Comments