God kväll. Som rubriken lyder har jag gjort en del grejer idag, bl.a. varit på kalas och kollat på fotboll.

Jag vaknar i princip alltid först här hemma om morgonarna, så klockan 9 ungefär så gick jag ner och började koka ägg och kaffe till frukosten. Medans de andra i familjens sov, så tog jag cykeln ner till byn för att för att handla frallor.

Klockan kvart i tio var jag hemma igen och då hade pappa stigit upp. Vi dukade ut frukosten till uterummet och åt frukosten framför tv:n när mamma och lillasyster också kommit.

Efter frukosten blev jag rastlös så jag blev lite arg, hehe. Men jag gick upp på mitt rum och fixade lite där innan jag borstade tänderna.

Pappa skjutsade upp min lillasyster för att hon ville kolla på sitt lag som spelade match och när han kom tillbaka åkte vi och hämtade ved hos en som pappa känner. Vädret var lite konstigt eftersom det var sol och varmt men det blåste lite regn, haha.

När vi kom hem var klockan typ kvart över ett, så jag ställde mig framför spisen och lagade mat. Det blev stekt torsk, vilket blev väldigt gott.

Klockan tre åkte vi till min kusins kalas och firade honom och fikade. Det var väldigt trevligt och fantastiskt gott. Vi körde hem vid kvart över fem och var hemma precis till AIK-Sirius började klockan halv sex. Grym match av AIK som vann med 4-1.

En stund efter matchen var slut åt vi en riktigt god köttgryta med potatis som pappa lagade, han är verkligen en riktig mästerkock. Min storasyster var också här och åt innan hon körde hem till sig.

Framåt kvällen kollade vi på friidrott och spelade Chicago som är ett kortspel. Gissa vem som vann? Jag, wihoooo!!

Hoppas alla haft en bra dag, så gör vi morgondagen ännu bättre. Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! I skrivande stund sitter jag just nu på restaurangen Pinchos i Kalmar och har precis startat denna bloggen. Jag har under en längre tid funderat på att starta en blogg, men det var inte förrens nu som jag faktiskt gjorde det. Anledningen till att jag startade denna blogg är för att jag älskar att skriva och för att jag ville dela med mig av min vardag.

Okej, lite kort om mig, jag heter Tilde Axelsson Fröjdenlund och bor i en liten by i det vackra landskapet Småland. Snart är det dags att börja i årskurs 8 och det ser jag fram emot.

Jag är en riktig sport och träningstok. Fotboll ligger mig varmt om hjärtat och betyder väldigt mycket för mig. Mitt absoluta favoritlag är AIK (Almänna idrotts klubben) och jag hejar även på det tyska fotbollslaget Borussia Dortmund. Hoppas ni gillade detta inlägget och tyckte det var intressant. Syns snart, ha det gööött.

​Här är en bild på mig från Bullerby cup 2016, ett av mina bästa minnen.

Likes

Comments