Header

Idag så blev det ett vanligt dressyrpass. Kakan va så fin och jag värmde upp ganska länge. Jag jobbade mycket galopp och att hon ska ha frambjudningen i alla gångarter. Tänkte göra en outfit imorse med visste inte va jag skulle ta så jag orkade inte:)

Bästa schabraket från equestrian Stockholm! <3

​Trött kakan efter ridpasset <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag så red jag självständigt. Det gick jätte bra och hon börjar verkligen gå fram i skolorna. Vi jobbade mycket på frambjudningen och att hon ska skritta framåt i de enkla byterna.

Det blev en marin blå och vit outfit idag!!

Fin Kakus <3

Likes

Comments

Idag så stog det markarbete på schemat. Vi hade ett kryss med sockerbitar vid X, 3 bommar vid G och sen 3 vid D. Vi jobbade mycket att hon kunde korta och länge galoppen utan att hon stressa up sig. Kakan va så fin!

Sen får man inte glömma mitt snygga schabrak från Stockholms häst butik!!

Likes

Comments

Sist men inte minst så red jag en liten B-ponny som heter Quicken. Min kompis kom inte på hennes lektion så då fick jag ta den. Det var markarbete på en jätte pigg mini ponny. Han bokade i galopp fattningarna men resten var jätte fint.

Sötis!!

Likes

Comments

Idag så var det träning för mamma. Kakan var riktigt fin i de nya sakerna från Stockholms häst butik. Jag känner att vi börjar få suget i tygeln och vi börjar sätta mellan traven.

Imorgon så blir det markarbete!!

Likes

Comments

Igår var jag, min kompis och mamma på Stockholms häst butik. Det var 50% rea på det mesta och jag köpte 4 saker:


Först ett par marin blåa boots med orm skinns textur!!

Sen så köpte jag en stövel och hjälm väska. Jag har en matchande boxgardin!!

Sen så köpte jag den här blåa jackan.

Sen sist men inte minst den här tävlings tröjan.

Likes

Comments

Asså förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge men jag har varit så mycket i skolan så jag har bara inte haft tid.

Men i förgår så var det tävling och jag hade en bra känsla men det blev gallop inslag i båda trav ökningarna.

Igår så var det träning för Angeliqa Byström och Kakan va så himla fin. Vi jobbade mycket på att hon skulle gå framåt men avslappnat och att hon skulle skritta avslappnat i enkla byterna.

Idag fick Kakan villa och min medryttare fixade allt med henne. Jag var i stallet med min kompis så när hon red så passade jag på att städa skåpet!!

Imorgon så taggar vi programträning!!

~Tilde~

Likes

Comments

Idag var jag i stallet 8 på morgonen och gjorde iordning allt till Kakan. Sen red jag henne vid 11 och hon vab lite trött men ändå fin.

Vid 3 så red jag Obbe och han va så mysig. Jag får göra iordning honom nu och han har blivit mycket gladare än va hon va förut.

Just nu väntar jag och min kompis på att middagen ska bli klar och imorgon ska vi till Täby centrum.

Tröttis!! <3

Likes

Comments

Idag red jag Kakan men jag skulle rida Obelix också men det fanns ingen tid. Men Kakan var superduper fin och jag provade ett par skarpare sporrar och det gjorde tricket! Vi jobbade med mycket galopp. När jag red så började det att snöa/hagla och det jag blev jätte överraskad för jag trodde det började bli varmt!?


Likes

Comments

Idag så red jag både Obelix och Kakan. Jag började med Kakan och hon va fin i slutet men lite svår i början. Men ändå på topp!!

Sen var det Obelix och han var jätte fin och jag börjar verkligen hitta knapparna på honom. Guldstjärna till honom!!!

Likes

Comments