Hej!
Jag har inte skrivit här på bloggen på några månader nu, haha... Men jag tänkte ge det ett försök igen!:) Kan ge en liten uppdatering på det som har hänt.

Nu har jag flyttat...
Jag har gjort mitt gymnasieval...
Jag har varit på Kap Verde tillsammans med min mamma och min syster...

Och imorgon ska jag till London tillsammans med min pappa och min syster. Där ska vi vara tills på Onsdag nästa vecka.
Jag tänkte skriva lite varje dag då från London och lägga upp många fina bilder.
Hoppas ni tycker om det?

Kram<3

Likes

Comments

Hej!

Det märks att det är höst nu, det är ju riktigt kallt ute och det börjar bli mörkt så snabbt på kvällen, redan nu vid 20.00 så är det liksom kol svart ute🙄. Men lite mysigt är det ändå tycker jag.
Det är ju liksom något speciellt ändå med hösten/vintern, det är ju mörkare, kallare och man får liksom tända ljus och kolla på nån film eller så.

Till en helt annan sak så skrev jag ju i mitt tidigare inlägg att jag ska flytta till Västerås (med min mamma) och till en mindre ort utanför Västerås ( med min pappa). Och nu så har vi börjat kolla på möbler, fram för allt till lägenheten med mamma då vi flyttar till den om bara 3 veckor!👏🏼 Det är sååå roligt att börja kolla på olika möbler och inredning och liksom fixa rummet i mitt egna huvud, om ni fattar vad jag menar😂 förstår att det kanske låter super konstigt men men...

Ska försöka att skriva ett inlägg imorgon också!

Kram<3

Likes

Comments

Hej!
Eftersom att detta är mitt första inlägg så tänkte jag berätta lite snabbt om mig själv och vad som händer i mitt liv just nu.

Mitt namn är alltså Tilde Nilsson, jag är 15 år och går mitt sista år på högstadiet. Jag har en mamma, en pappa, en lillasyster och 2 katter.
Just nu så bor vi ute på landet men inom kort så flyttar mamma till en lägenhet i Västerås, och pappa till en lägenhet i en mindre ort utanför Västerås. Mina föräldrar ska alltså flytta ifrån varandra efter 14 år som gifta.
Även fast det var tufft i början, så har man börjat att vant sig vid tanken om att bo på två håll.

Jag är en sprallig och positiv tjej som sätter mina närmaste i första hand, jag ska även snart göra ett val om vad för program på gymnasiet som jag vill gå på, som skrämmer mig lite faktiskt, det finns ju liksom som mycket olika...

Anledningen till att jag liksom ville skapa den här bloggen är eftersom att jag ser detta som ett avslappnings moment att få skriva av sig om vad som händer i livet just nu, och om just du gillar att läsa om det så är det bara en bonus.
Men jag tänker även att det kan vara att sätt till att ha allt dokumenterat så att man kolla tillbaks på det senare.

Jag hoppas att just du vill följa mig och min vardag!
Kram<3Likes

Comments