Dagen började med tåg & buss resa, följt av en dag spenderad på stan med kikande i butiker och provande av kläder. Jag köpte faktiskt både kjolen och toppen på första bilden.

Middag blev det på Java, en mozzarella, pesto & tomat focaccia. Den var såååå god verkligen.

Kl 7 hade vi bokat bio, fifty shades freed. Den var så jävla bra och fin, bästa filmen jag sätt.

Jag hade en jättebra lördag verkligen, hoppas ni också hade det, kraaaam <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helg igen och tiden går verkligen jätte snabbt nu. Sitter just nu på tåget påväg till Gävle, dagen skall spenderas där. Den kommer bjuda på en riktigt rolig och mysig dag med tjejerna. Vi skall spendera dagen på stan och ikväll står bio på schemat, huuur mysigt. Vi skall se fifty shades of freed och jag är såå taggad, den verkar vara sjukt bra.

Likes

Comments

Glad alla <3 dag och hoppas allt är bra med er! Jag mår bara bra själv. Ligger just nu hemma i sängen framför datorn och kollar lite på Youtube med en burk hallon sorbet i handen. Kunde faktiskt haft det mycket sämre. Firar ni alla hjärtans dag och hur isåfall? vore kul att veta. Jag är en väldigt tråkig person och ser egentligen 14 februari som vilken annan dag som helst. Har försökt vara lite extra ambitiös och snäll idag hihi. Annars har jag bara fikat mer än vanligt och tagit det lugnt

Hoppas ni haft haft en bra dag , kramarrrr.

Likes

Comments

Dagen igår bestod egentligen bara av snö skottning. Jag hjälpte till att skotta av ett tak för att det inte skulle ramla in, sånt som bara händer i Norrland typ. Jag tror verkligen inte ni förstår hur mycket snö det var, sjukt mycket i alla fall. Blev super trött och helt slut i kroppen av det, så efter åkte jag bara hem, tog en lång varm dusch och pluggade lite.

Likes

Comments

Lyxade till det lite imorse med en riktig god frukost och sovmorgon. Sov till 10 ungefär och gick sedan upp och gjorde lite bananpannkakor. Jätteskönt och efterlängtat med sovmorgon, älskar dem med stort Ä. Pannkakorna blev lite brända men smakade bra ändåå.

Likes

Comments

Idag är det torsdag! Skönt men ändå inte måste jag säga. Snart helg och lite pause från skolan, jätte skönt såklart. Men fredag innebär även prov och inlämningar. Tycker personligen det är lite för mycket sådant just nu, så skulle helst tagit ett lov eller något snart.

Igår var jag iväg en sväng och tog lite kompliterande blodprover. Gud, vill verkligen inte göra om det. Direkt när sjuksköterskan skulle ta fram nålen kände jag bara NEJ. Vilket resulterade i att jag satt och höll andan och nästan svimmade. Brukar verkligen inte gå så illa annars, men idag blev det så och det var verkligen något jag hels inte gör om, usch.

Hoppas eran dag varit bättre, kramar!!

Likes

Comments

Då var den tråkigaste dagen på veckan här, enligt mig. Onsdagar är verkligen en otroligt tråkig dag, jag går länge i skolan, den är mitt i veckan och jag har noll energi och får sällan saker gjorda. Men den som alla andra dagar måste göras för att få helg, det enda jag tänker på under veckorna dagarna hihi.

Idag går jag en vanlig dag i skolan, förutom att jag vid andra lektionen kommer åka iväg på HC och ta lite blodprover. Men sedan skall jag tillbaka till skolan igen och gå klart dagen. Slutar halv fyra och då blir det snabbt hem för en kväll med plugg och lite träning.

Likes

Comments

Helgen började med en mysig promenad i finvädret.

I följd med två myskvällar hemma med Talang och Mello mys, i fredags kommer några av tjejerna över och i lördags var det mys med familjen, tyvärr inga bilder från det dock.

Åkte även lite skoter i lördags och söndags, ääälskar det.

Lördaaagens...

Söndagen blev en riktig mysdag hemma i sängen med film och youtube, men klagar verkligen inte på det. Skönt att ta det lugnt ibland också. Hoppas ni hade en bra helg! kramar.

Likes

Comments

Har hittills inga planer för denna helgen. Det enda som jag vet att jag måste göra är att plugga, varelse jag vill eller inte. Har mycket inlämningar och prov osv dem kommande veckorna, så skall göra ett försök att börja i tid med pluggandet.

Skall försöka ta mig tiden till att ta hand lite om mig själv också, göra lite ansiktsmask och fixa naglar och lite så. Tycker det är roligt och skönt så skall nog försöka göra det någon dag, söndagar känns som perfekta dagar till sådant.

Hoppas jag och mina vänner får ihop något roligt att hitta på, det är dem som gör mig lyckligast och mina helger bäääst.

Likes

Comments

Äntligen fredag igen och jag kunde inte vara gladare!! Har längtat efter helg så mycket och att äntligen få välja vad jag vill göra själv och hitta på lite spontana saker. På veckodagarna håller jag mest fokus på skola och plugget, men på helgerna brukar jag strunta i det och försöka göra det jag känner för. Så självklart är helgerna mycket roligare än dem vanliga veckodagarna.

Likes

Comments