VECKANS LISTA, v.45

hej på er igen!!

då var det dags för veckans lista. och jag sa ju det i mitt förra inlägg att det inte har hänt nått speciellt denna veckan sen tänkte jag efter idag eller om det var igår och bara jo det har det ju visst. så jag får ju ta upp lite av dem händelserna nu, haha. (har fortfarande knappt några bilder, så det kommer vara lite äldre bilder blandat med nya) en snabb sammanfattning: jag får reda på ett par vänner som betett sig fake mot mig, jag kommer närmre en annan, taco-kväll, jag har börjat gilla en kille som faktiskt känner samma tillbaka (och vi sågs t.o.m), främlingar som kysst mig osv.

Veckans mående

asså det har väll varit som vanligt. jag har haft mina lite mer deppiga dagar men då har jag bara vänt på tankarna så har dem blivit skit bra. annars när dem dagarna inte varit aktiva så har jag mått rent ut sagt fantastiskt!!!

Veckans knäppaste/läskigaste sak som hände

detta kom jag på igår tror jag för då kollade jag igenom min snapchat och kollade på alla minnen från denna veckan och då dök det en speciell upp... i tisdags var jag påväg mot skolan för att möta upp Nicole och Emilia för att sen gå iväg och käka. men på vägen dit så hoppade (och när jag säger hoppa så menar jag seriöst det) det fram en man i kanske 30 årsåldern och frågade på engelska "vart ligger tågstationen?" och så svarar jag (fast på engelska) "du bara följer vägen ner) och så säger han tack och jag bara varsågod och så tänker jag att nu kan jag gå vidare men nej. han skulle fortsätta prata och bara "sex is life" och upprepade det flera gånger och då trodde jag faktiskt att jag skulle bli våldtagen men som tur är blev jag inte det. han kysste min panna och frågade efter mitt nummer och jag fick panik och bara jag har inget nummer och gick därifrån.

Veckans låt

en gammal låt(!!) men den har gett mig så mycket energi och jag har dansat som en tok till den.
"Rockefeller street" av Getter Jaani

Veckans roligaste

att dansa till "Rockefeller street" mitt ute i Karlshamn, hahah. det var jag och en annan tjej som heter Alicia. Vi skulle gå hem till henne och samtidigt så hade jag låten på huvet och gick runt och sjöng på den så vi började dansa under tiden vi gick. HAHAHA det var verkligen super roligt. (ingen av oss är ju direkt dem som tycker nått är pinsamt)
det får faktiskt bli två roliga händelser för ibland kan det vara kul och få bli bevisad motsatsen. jag gillar/är ju intresserad av en kille som ganska många tycker är snygg och är intresserade av. sen igår så tröttnade jag för jag visste inte vad han kände eller något och jag vill ju inte vara en i mängden. så jag struntade lite i att svara snabbt när han skickade och hade typ bestämt mig för att skita i det och lägga ner mitt intresse. sen på kvällen när jag just hade somnat typ så ringde han mig helt random. det var inget speciellt han ville säga utan han ville bara få prata med mig lite. och då bl.a sa han att han hade fått frågan "hur går det med Tilda" och då sa han att han hade svarat att det gick bra. så att då fick jag det motbevisat att jag inte direkt bara är en i mängden utan att han faktiskt är intresserad av mig med, vilket var skit kul att höra.

Veckans näst roligaste

näst roligaste får faktiskt bli taco-kvällen. den var ju kul men sen fick jag reda på ett och annat och insåg att vissas beteenden var fake. men kvällen var ju mysig och rolig, jag och Alicia hade ett överskott på energi så vi dansade lite som tokingar. men först då så var jag med Alicia själv för jag orkade inte åka hem emellan och liksom det är ju alltid kul och va med henne. sen kom resten (5 pers till) och då började vi laga tacos eller vad man än säger. det gick konstigt nog bra, jag skulle ha hand om köttfärsen och liksom jag undrade lite hur dem tänkte där för jag äter inte köttfärs och har aldrig tillagat det, men den gick nog och äta ändå. under tiden vi käkade så pratade vi om mycket som var kul. sen skulle vi käka chokladpudding till efterrätt och då fortsatte snacket såklart. ja men en sammanfattning är ju att vi pratade om väldigt mycket och hade trevligt :)

Veckans mest förrvirrande grej

jag fick reda på ett par personer som jag trodde jag kunde lita på men tydligen inte. dem hade i smyg snackat skit om mig och grejer så nu vet jag iallafall att jag inte ska lite på dem. jag blev så upprörd för jag tycker det är så äckligt när man sitter och lyssnar på ens historier och säger att man kan lita på dem och sen har dem i smyg snackat skit om än. inte ok alls. så jag är typ förvirrad fortfarande för det blev en liten chock.

Veckans mysigaste

när jag fick träffa killen som jag berättade om innan. vi sågs i tisdags, och det var super mysigt. tänker inte gå in på detaljer ;) men vi kollade skräckis och på ph iaf.

#minvecka #veckanslista #menojdå #mycketsomhänder #dettaärlivet
idag kommer också ett inlägg om våran farsdag, tänker att jag publicerar det ikväll omkring 21.00 kan vi ta. håll utkik :)

xoxo tildawernstrm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229