VECKANS LISTA, v.44 - HÖSTLOV

hej på er igen!!

ännu en vecka har gått vilket betyder att det är dags att publicera "veckans lista" och denna veckans har det ju dessutom varit höstlov :)

Veckans mående

jag har mått så jävla bra denna veckan, jag har bara levt i nuet och tagit dagen som den kommer, förutom då att vi planerade resan till öland dagen innan och att jag har vetat på festerna länge. men annars har jag bara levt i nuet och inte planerat något.

Veckans bästa ide (!!)

i måndags eller i tisdags fick jag världens bästa ide. att jag ska söka jobb på ett hunddagis som jag ska jobba på på torsdagar och vissa helger tänker jag, men asså tänk va mysigt att jobba med hundar, drömmen ju!!! så i tisdags skrev jag mitt första CV men jag har inte hört av mig till hunddagiset än men ska försöka göra det snart.

Veckans låt

sunshine av Lance och Linton

Veckans bästa

det var den andra festen, alltså den som var i lördags (hemma fester är ju alltid bäst enligt mig då)

Veckans mysigaste stund

att åka till öland med dem finaste vännerna, Simon, Olle och Nilma

Veckans roligaste

att få festa med mina nya vänner från skolan och utanför skolan!

Veckans kaosigaste händelse

festen i fredags var lätt den kaosigaste händelsen denna veckan.

Veckans shockande-grej

i onsdags tror jag det var när jag inte hade något att göra så kollade jag på dokumentären om Michael Jackson och asså wow. det är allt jag har att säga om det där. jag kommer fortsätta lyssna på hans låtar men jag kommer nog tänka på ett annat sätt och kanske bli lite äcklad.

Min halloween i bilder

xoxo tildawernstrm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229