VECKANS LISTA, v.42

hej på er!

ännu en vecka har gått vilket betyder ännu ett till "veckans lista"-inlägg. hoppas ni är lika taggade som jag är på denna veckans lista för det har inte direkt varit den lugnaste veckans i mitt huvud kan man säga. men varför förhala det, nu kör vi (mello-taggningen)

Veckans mående

mitt mående kan man nog säga har gott väldigt mycket fram och tillbaka framtill fredags då jag gjorde en sak som jag kommer ta upp senare i inlägget. (ett tips kolla under rubriken "veckans stoltaste moment")

Veckans låt

denna veckan är det faktiskt ingen låt utan en podd. jag har inte varit så förtjust i musik denna veckan, liksom jag har heldre velat lyssna på en podd helt enkelt. men vem klagar det var lika mysigt det.

Veckans konstigaste händelse

i måndags vaknade jag upp som vanligt. liksom känslan av att man inte orkar stiga upp men måste vakna ändå så man tar upp telefonen och kollar igenom först snapchat och sen instagram. på snapchat hade det inte hänt något speciellt så jag gick vidare till instagram och då ser jag två notiser från ** (vill inte gå ut med namnet, men det var från en av dem som jag tappade tilliten till v.40). det var två verkligen super fina meddelanden men jag visste verkligen inte vad jag skulle svara för jag hade just gått vidare och trivdes med hur läget var. jag skrev bl.a att vi borde prata om allt face to face och att ** får lägga till mig på snapchat så att vi kan bestämma när vi ska ses osv. han la till mig iallafall och vi bestämde först att vi skulle ses samma dag, sen bokade jag av det. sen bestämde vi tisdag, lika så där så avbokade jag det. sen skulle vi ta de i helgen sen avbokade jag det med. jag tror att jag avbokade det hela tiden för att jag inte klarar av att se en person som har sjunkit så lågt i mina ögon och som har svikit mig så hårt. det var iallafall en skum händelse för mig att ** hade hört av sig. dessutom mitt i allt detta så började min f.d (före detta) crush höra av sig, jag kände bara typ jaha ska min vecka bli helt kaos då. den blev inte så kaos som jag trodde men ändå lite för jag fick jobba väldigt mycket med mig själv psykiskt.

Veckans nyhet

såklart är denna rubriken till mitt nyfångade hår, vad annars, haha.

Veckans stoltaste moment

det var i fredags när jag bara tröttnade på ** (personen som jag nämnde innan) och tog bort h*n överallt, liksom på snapchat, telefonnumret och sen blockade jag h*n på instagram. har nog aldrig känt mig så stolt och lättad på en och samma gång. det var typ den bästa kvällen på denna veckan, jag skojar men det är inte långt ifrån alltså.

Veckans mysigaste stund

det var igår när jag och Chiba var ute och gick på öland. det var det bästa

Veckans mest shockande bild

ni kanske inte fattar rubriken till detta men ni kommer fatta när ni ser hur det såg ut och hur bilden blev. jag säger bara wow.

Veckans roligaste stund

det var när jag och en av mina tjej kompisar drog till karlskrona för att leta halloween dräkt och fikade och bara hade det allmänt trevligt och pratade mycket om allt. sen fikan klagade man ju inte på

Veckans godaste lunch (och godaste fika) ;)

fikan har ni ju redan sett och jag tror ni vet vad den godaste lunchen va för något om jag bara säger torsdagar

pannkakor såklart!!!!

​#pannkakor​ #fika #hejabradagar #skakigresa #chiba #frisyr #trust #stolt #lättad #wow #bilder #podd #karlskrona #öland

xoxo tildawernstrm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229