VECKANS LISTA, v.40

hej, hoppas ni har haft en super vecka!

ett enkelt inlägg för en händelserik vecka. Det har varit mycket skratt men också mycket tårar som har varit jobbiga att hantera. Egentligen vet jag inte ens vart eller hur jag ska börja, men ja ni får helt enkelt se nu en liten sammanfattning av veckan :)

Veckans mående

veckan började ju dålig med att gråta i 2-3 dagar i rad men resten av dagarna var super. jag var med massa vänner och tog det lugnt :)

Veckans roligaste moment

festen igår, absolut. att få va med sina vänner och skapa nya minnen är alltid det roligaste (även om jag inte minns så mycket idag)

Veckans jobbigaste tår

som jag skrev innan har det varit många tårar, i måndags till exempel stod jag bara på resecentrum och väntade på min buss till skolan. sen helt plötsligt började tårarna komma och jag började gråta och gick hem. jag vet ännu inte varför jag grät men aja sånt händer. men dem jobbigaste tårarna kom på tisdagen då jag kände att jag förlorade två vänner, en av mina gamla klasskompisar och en kär gammal vän. jag fattar inte vad jag gjorde som fick dem att bli så arga men jag fick känslan av att dem jobba ihop för att typ krossa mig. det kan man ju säga att dem lyckades med, jag fick en panikattack mitt i allt. men inget skit på dem alls, alla gör fel och jag fick min förklaring men det var fortfarande veckans jobbigaste tår.

Veckans bästa

mitt i allt det gråtandet som jag skrev innan så blev jag love bombad av så många. jag fick så jävla mycket kärlek och jag blev så glad. det vände mina sorgsna tårar till glädje tårar över att jag har så fina vänner i mitt liv. sjukt stolt över att kalla dem för mina vänner❤ (börjar typ glädje gråta nu när jag tänker tillbaka)

Veckans näst bäst

säsong 5 av jane the virgin har kommit ut på netflix, bästa som hänt på netflix på flera år!!! rekommenderar serien till 100%

Veckans nyhet

det blev ingen nyhet denna veckan, egentligen skulle min kusin ha fötts i fredags men envis som han är så är han no kvar till nästa vecka (i magen alltså)

Veckans låt

jag gillar inte den nya musiken så mycket, alltså det som finns på topplistan. men denna låten har jag lyssnat på och gillat extra mycket denna veckan.

Veckans roligaste händelse i skolan

det hände i fredags under kanelbullens dag, på vår skola så bjöd dem alla elever på kanelbullar (och dem var super goda!!). man kollade ju lite så på andra skolor om dem hade bjudit eleverna på bullar, men icke så nicke. endast på vår mysiga lilla skola. (host host* fria läroverken i Karlshamn)

Veckans tråkigaste

asså tråkiga stunder kan ju dyka upp lite hela tiden, som under tiden man väntar på att det roliga ska hända. men jag brukar inte ha så tråkigt för när jag väntar på att det roliga ska börja så kollar jag på PH, love island, YouTube, bloggar eller tiktok. (lite tips fick ni där med)

Veckans läskigaste moment

det var nog att publicera mitt första inlägg för att det är ju lite läskigt att se hur folk reagerar på olika saker. hoppas ni kommer gilla min blogg iallafall och att ni vill läsa vidare :)

Veckans outfit:

spexigaste

mysigaste att ha i vardagen

outfiten som jag hade på mig till festen i lördags var en neon topp från asos och ett par cykelbyxor från ginatricot. Det var neon tema så det var därför hela jag var målad i massa färger. (första bilden=jag vet, jag ser läskig ut hahah)

outfiten som jag hade på mig i torsdags var måde mysig och snygg. ett par enkla bootcut svarta byxor från ginatricot och ett helt enkelt vitt linne från veromoda. sen hade jag ett halsband som jag faktiskt inte vet vart det kommer ifrån, men samma där: enkelt och snyggt

Veckans mysigaste stund

jag åkte till Olofström med pappa för att kolla på hockey och på plats träffade jag mina vänner från skolan fast dem bor liksom i Olofström, vet inte om de där ens lät som en korrekt mening men aja. så jag va med mina vänner och fick lära känna fler, verkligen super fina människor och det var en super mysig kväll. nu undrar ni säkert "varför åker jag till Olofström för att kolla på hockey när det finns hockey i Ronneby/Kallinge?" jo ni, det är för att min ena brorsa spelar i OIK. (enkelt svar, haha)

Veckans favvo-plagg

mitt favvoplagg från denna veckan är nog det vita linnet för det är så snyggt, enkelt och bekvämt. dessutom passar det till ALLT.

Veckans snyggaste sminkning

definitivt sminkningen från festen igår, jävlar vad snyggt det blev

#neon #veckanslista #vecka #dagfördag #roligastunder #memories #musik #fest #skola #kärlek #måbra

xoxo tildawernstrm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229