VECKANS FRÅGESTUND - VÅRTRENDER FÖR 2020

Hej på er, vad härligt det ska bli med helg nu!!!

Denna veckan har inte riktigt varit en vecka i min smak, inte över huvudtaget. Drama, dålig lärare och nonchalanta kommentarer. Aa så själva veckan har ju inte varit bra, så nu hoppas vi på en bättre helg :)

Hur som helst detta frågestunds-inlägget blir inte som alla andra eftersom att jag ska prata lite om vårtrenderna för detta året. Det finns ju inte mycket att prata om utan det är väll mer att jag tycker till om det olika trenderna. Infon kommer ifrån Damernasvärld.se även bilderna kommer därifrån.

1. Skinn

Jag älskar mina skinnbyxor, dem är nog de mest använda par byxor jag äger. Så jag kommer ju fortsätta med det men sen vet jag inte om jag har det så sent på våren eftersom att i typ maj och fram och tillbaka under hela april-maj blir det ju varm så jag har ingen aning ur ofta jag kommer ha det. Men dem kommer säkert användas och jag gillar ju skinn-kläder men det finns ju ett stopp när det blir för mycket.

2. Pop-blomman

Denna trenden är jag inte så sugen på att klä mig i eftersom att det är så mycket färger. Men jag kan säkert testa, köpa en t-shirt eller ett linne i ett blommig mönster.

3. Hantverk

Denna trenden gillade jag faktiskt, den ser fin ut. Så jag kan absolut tänka mig en vit klänning med någon speciell grej på som t.ex blommor eller något. Jag har ett par shorts i linne som är väldigt sköna, det är ju inte riktigt hantverk men dem är väldigt bekväma och jag kan tänka mig att det kommer säkert finns plagg gjorda av det när det gäller hantverk-trenden.

4. Färgglatt

Nu är vi ju på samma som "pop blomman", jag gillar inte allt för mycket färg. Men nån tröja i lila eller blå kan jag absolut tänka mig, bara det inte skriker dem färgerna.

5. Stora armband

Det är inte ofta jag ens kan ha armband, men det finns snygga armband som är stora och det kan vara snyggt till en vit blus eller skjorta. Så om jag hittar något guldigt stort armband kan jag nog absolut tänka mig att köpa det. Har aldrig ens fått upp tanken innan jag kollade upp alla trender.

6. Demin

Demin är ju populärt och har varit väldigt länge så detta förvånade mig inte alls. Jag gillar ju denim och tycker det är sååå fint. Jag själv brukar alltid ha jeansbyxor eller jeanskjol. Jag försöker faktiskt leta upp en jeans skjorta för det tycker jag ser super fint ut med något silvrigt armband eller ett halsband med vita pärlor.

7. Den ljusa kostymen

Jag har sett detta mycket på min instagram, och det hänger mycket kostym-outfits i affärer som till exempel GinaTricot. Det ser jättehärligt ut men jag vill nog inte ha det på mig. Jag kan absolut ha både byxor och kavaj men inte tillsammans, det tror jag inte att jag hade känt mig bekväm i.

8. 70-talet

Jag är inte förtjust i denna trenden över huvudtaget. Jag känner att 70-tals stilen kan stanna kvar i 70 talet för jag hittar inte något i det som är snyggt.

9. Klänningar med puffärm

Jag gillar inte att ha klänningar eller tröjor med puff-ärmar, dock har jag en puffärms tröja men jag tycker att mina axlar blir alldeles för breda och det ser inte naturligt ut alls.

10. Guldglans

Detta gillade jag, tänk en guld klänning när man typ är på fest eller något sånt, hur coolt? Ett par svarta byxor med ett guldigt linne som hänger över bröstkorgen.

11. Barock

Detta känns också som ett "back in the time" fast liksom någons gamla tapeter och inte kläder. Detta kan jag inte tänka mig att se mig själv i, mjöligt vis om det är en kjol med lite volanger eller något.

12. Transperant

Detta tycker jag är snyggt som på fest, det är något nästan till 90% alla tjejer har på sig på fester med en fin bh under. Men jag tror inte att jag kommer använda mig av det mer än på fester, man kan ju inte ha det på släktmiddagar direkt.

13. Bralette

Detta använder jag mig ofta av fast under då, inte att det syns. Men jag har funderat på att fixa en svart spetstopp till en vit u-ringad skjorta. Skjorter har också blivit populärt att använda sig av (det sa dem på nyhetsmorgon iallafall, någon mode-expert kom dit och diskuterade modet för 2020)

14. Drapering

Detta kan vara riktigt snyggt eller riktigt fult, en klänning kan absolut vara fin i det men inte alla modeller kanske.

15. Herrvästen

Nej, nej, nej. Och det var allt jag hade och säga om det.

16. Stora halsband

Jag kommer säkert använda det men det är inget jag tänker göra nu.

17. Granny-glasögon

Jag må gilla stora glasögon men detta va inte något i min smak alls.

xoxo tildawernstrm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229