VECKANS FRÅGESTUND - JUL TEMA

jag vet, jag vet, jag vet. jag publicerade inget inlägg i onsdags och inte igår häller men ni vet nu börjar ju jul-stöket komma och man vill hinna träffa alla kompisar innan jul och mellandagarna. vi brukar alltid ha det stressigt under juletid så det gäller att passa på så nu passar jag på att skriva veckans frågestund :)

hej på er föresten!!

som jag nämnde innan (och som det står i rubriken) är det time för veckans frågestund och denna gången tänkte jag just snacka/skriva lite om hur vi firar jul osv. tycker själv att det är intressant att läsa :)

1. julbord före eller efter kalle anka?

vi har alltid ätit julbordet innan kalle anka och sen efter kalle anka så kommer tomten :)

2. vad är bäst på julbordet?

mackorna lätt, är inte så förtjust i något på julbordet egentligen med mackor med russin och julost är det bästa(!!!)

3. ge presenter eller få?

jag gillar såklart att få (nu ska man ju inte vara sån) men jag gillar såklart att ge också för då får man se deras reaktioner på det man. lagt ner tid på att leta efter till just dem.

4. vilka firar ni jul med?

vi firar jul med dem närmaste i släkten. det är jag, mamma, pappa, mina bröder, farmor och mina kusiner från pappas sida och deras familj. sen varannat år kommer mormor och morfar.

5. vad gör ni under mellandagarna?

först är det ju då jul, dagen efter jul så åker vi till farmor och äter julmiddag och sen dagen efter det åker vi till öland och firar jul med dem och äter julmiddag där med. sen börjar vi förbereda nyår :)

6. vart firar ni jul?

vi firar alltid jul hemma hos oss, det blir en trygghet för Chiba då än att vi alltid ska åka runt.

7. vad är bäst med hela julen?

kolla på kalle anka och träffas alla tillsammans

8. vit jul eller inte?

jag älskar ju vinter om det är snö ute annars är det bara en onödig årstid, men tyvärr har vi ingen snö här nere i Blekinge. kommer det någon snö så är den borta dagen efter. så jag tycker ju vit jul men tyvärr blir det oftast inte det.

9. dansar ni runt granen?

vi gjorde det när jag var liten och firade jul hos mormor och morfar men vi gör inte det längre. klagar dock inte för dem danserna är inte så roliga.

xoxo tildawernstrm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229