"SOM EN UPDATE FAST (MEST) I BILDER!!"

hej på er!

då va de väll time att svara lite mer på frågan "vad har jag gjort under blogg-pausen?". jag slutade uppdatera och skriva pga den så kallade "bloggtorkan", jag kunde inte komma på nått att skriva jag hade inte häller något intressant som hände i mitt liv. det var det gamla vanliga jag sov, åt, gick i skolan, tog ut Chiba och det var det liksom. samma grej har jag ju då gjort under denna tiden med såklart.

jag och mamma har åkt till öland för att hälsa på lilla Lucas, han är sötare på bild enligt mig. jag har säkert skrivit det innan men för er som inte läst det innan eller som helt enkelt inte vet om det är jag inget barn-fan. jag kan inte se anledningen till att ha barn, vilja ha barn eller helt enkelt tycka de e sötare än valpar. HUNDAR ÄR LIFE

sen har jag haft en stökig helg, med två fester i rad. hela helgen va lite kaos me allt som hände, min enda kommentar är typ woow jag har aldrig varit med om nått liknande. sen får man väll tolka det hur man vill. det var jättekul iallafall, första festen var i Ronneby med mitt fest-gäng på typ 15-20 pers kanske. det var hur som helst inte stelt, inget kaos eller nått, eller jo lite men det är inget jag vill gå djupare in på. andra festen var i Mörrum, jag kände verkligen INGEN, inget namn jag hade hört innan. förutom Alicia som jag sov hos och åkte till festen med. den festen var väldigt stel enligt mig till en början, sen blev det massa kaos, det hände saker som nog ingen är van med. det lugnade sig sen och blev lika roligt.

åkte till öland en gång till

började med ansiktsmasker igen, mitt ansikte måste ju älska mig.

sen var jag och mamma iväg och shoppade på black friday fast på lördagen, såå black saturday? jag handlade lite julklappar så nu har jag bara två personer kvar, host host mamma och Robin. sen köpte vi (mamma) träningskläder för asså nu jävlar ska jag börja gymma, jag måste sluta va en soffpotatis. det fick bli en tränings bh, tröja och byxor från nike. vi köpte även en ny adventsljusstake för en har försvunnit.

sen kom dagen då flygkraschen hände. som jag sa i förra inlägget så har det skett en flyg olycka i Ronneby där planet kraschade i våra grannar som bara bor två hus bort från oss's trädgård. det är hemskt och piloten var en nära familjevän, vår familj och hans familj kallade och har alltid kallat varandra för familj. så egentligen har ju en familjemedlem gått bort.

allt blev så känsligt så jag och pappa stack till öland för att komma ifrån alla medier, sorgnader och helt enkelt stan. det började med att vi åkte till mormor och morfar för att lämna Chiba och ta ut han. sen åkte vi direkt mot Kalmar för att bowla. bowlingen gick bra (slutade med att jag bröt en nagel) jag gjorde många spare och strike som alltid :) efter bowlingen åkte vi till mormor och morfar igen för jag behövde sova efter det hemska dagen, det hade varit mycket att ta in. dagen efter åkte vi hem igen.

dagen efter kraschen kom vi ju då hem från öland och hemma var det fullt av sorg, tillslut blev det alldeles för ledsamt och jag åkte iväg med pappa på hockey. sen när vi kom hem skulle vi alla gå till kraschen och tända en ljus.

jag måste säga det att efter denna händelsen känner jag att nyfikna människor kan dra till danmark och stanna där. det kör idioter utanför oss hela tiden och blir arga ifall vi hindrar dem från att köra. jag blir vansinig och vill bara gå o smälla till dem för dem äger verkligen INGEN empati. som sagt dem kan dra till Danmark för ingen i detta boområdet vill ha dem här.

idag har jag lyckats gå i skolan iallafall, grät lite men det är väll förståligt när man ändå förlorat en familjemedlem på ett sådant drastiskt sätt.

xoxo tildawernstrm

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,
TildaWernstrm
TildaWernstrm,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229