"SKA VARA LITE BASIC OCH SKRIVA ETT VECKANS PLANER INLÄGG"

hej på er!

ny vecka, ny tag eller vad säger ni? jo men denna veckan kommer gå upp och ner som förra känner jag för imorgon ska jag tyvärr på begravning och på fredag ska jag på fest. dessutom är detta sista skolveckan på denna terminen och detta året.

Måndag:

idag har jag varit i skolan och inte gjort ett skit. på svenskan satt vi och pysslade ihop kort, pyssla är inte direkt min grej så jag satt mest me mobilen. efter svenskan hade vi en lång lunchrast på typ 3 timmar sen hade vi idrott, om man ens kan kalla det för det vi gjorde bara en enkät som inte ens tog 5 minuter sen fick vi sluta för dagen.

efter skolan har jag inte gjort ett piss :)

Tisdag:

imorgon är det då en sorglig dag, vi ska på begravning. den börjar 10.00 men vi ska vara där ca 9.00 och sen ska jag vakna 7.00 för att hinna med allt. vi kommer hålla på med hela begravningscermonin och träfen efter till 18-20. jag antar att jag kommer vara helt trött och slut efter det så jag kommer nog inte göra något efter det.

Onsdag:

på onsdag är det en hel vanlig skoldag antar jag, när vi börjar med matte och slutar med Brasch- och servickunskap. än så länge inget planerat efter, kanske sticker iväg och tränar.

Torsdag:

på torsdag har jag samma planer som på onsdag, bara skola och chilla lite träning kanske och träffa någon kul om jag orkar. i skolan har vi bara information och kommunikation sen får jag sticka hem.

Fredag:

på fredag är det sista skoldagen på denna terminen och året. vi har inga lektioner utan vi ska bara ha typ klasstid eller något. sen efter skolan ska jag fixa mig och klä ut mig till en ren, och skulle gissa på att jag och emma fixar oss tillsammans. sen efter att det är klart så ska vi på förfest för att sen åka till festen :) Är sjukt taggad.

(ska vara en ren för det är jultema)

Helgen:

i helgen har jag inga planer så vi får se vad som händer :) kommer såklart uppdatera.

xoxo tildawernstrm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229