MIN HEMLIGA TALANG

hej på er! vilken härlig start på veckan asså.

igår så fick jag och en av mina bästa vänner en super härlig kontakt och pratade super mycket om allt och det har fortsatt tills idag. jag berättade för han att jag känner att jag har en rush för första gången på super länge, det har liksom gett mig ett hopp om att kärlek finns även för mig. sen idag (tisdag) så gick jag ut med Chiba på morgonen bland alla löv som föll bredvid oss. verkligen jätte härligt speciellt på morgonen och se folk gå till jobbet och andra som går till skolan. medans jag börjar 12.30, lite skrytig kanske hahah.

sen när jag kom hem efter promenaden kom jag på att vi har glosor till idag som jag inte har pluggat på alls och vi har haft 3 veckor på oss. lat? nae tycker jag inte. men såklart när jag kom på så tänkte jag bara aja jag orkar inte plugga och så satte jag mig i soffan för att kolla på Isabelle Petterssons vloggar. hon är även en bloggare. hon har nog blivit en ny favorit, hon är sig själv framför kameran, det är ju oftast så (enligt mig iaf) att youtubers håller en fasan, liksom att dem är en sorts person framför kameran och en annan utanför kameran. men med Isabelle känns det inte så. tycker att ni kan kolla igenom hennes videos och kanske läsa ett inlägg från henne. klicka HÄR för att komma till hennes youtube kanal och klicka HÄR för att komma till hennes blogg (linked).

under hennes video så fick jag iden att "jaja jag får väll plugga lite" och det gick faktiskt bra till en början. sen såg jag att Isabelle gjorde en smoothie och då blev jag också sugen på det Såå jag gick till köket och fixade en liten smoothie. jag kommer skriva receptet. smoothies säger många är min hemliga talang, verkligen alla älskar dem och jag fattar inte vad det är jag gör som blir så speciellt. men jag tackar så mycket för den talangen för jag tycker också att det är kul och fixa smoothies, kanske borde starta en smoothie bar.

jag kommer inte skriva med några mått för jag brukar bara höfta lite. men här har ni receptet iallafall:

tropisk juice från bravo
mango
björnbär
jordgubbar
yogurt med mango och vanilj smak

topping:
vaniljpulver
hallon

sen kom vi ju till då jag skulle skulle ta kort på smoothien...

såhär såg mitt "stativ" ut. telefonen lutade sig mellan dem gråa pinnarna och stod på glaset då. sen bilden/resultatet blev såhär (bilden nedanför)

det blev inte super snyggt.

#smoothie #youtube #mysmorgon #läxa #jobbigt #plugga #youtube #bloggtips #hallon #mango #bär

xoxo tildawernstrm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229