HALLOWEENFEST - POLISEN KOM

hej och hallå på er!

detta skulle jag har skrivit igår men det kom så mycket andra planer och det blev ännu en fest. men nu ska jag skriva om festen som var i fredags, aka en lokalfest. asså förlåt mig men det finns mycket bättre fester än denna och jag vet att många håller med mig om den punkten. det var så många människor (över 100 pers) och det var så många från olika grupper, det var raggare, pundare, "populära" osv. och det var folk från hela Blekinge typ, dem städerna jag vet var typ Olofström, Karlshamn, Ronneby och Karlskrona och sen lite byar hit och dit.

innan festen så kom ett gäng kompisar till mig och så fixade vi oss tillsammans och hade det mysigt. sen åkte vi mot festen. det var super stelt inne på festen alla stod i olika gäng och liksom bara existerade typ. vi gick iallafall och hälsade på alla vi kände och snackade lite typ. sen måste jag tillägga att musiken var K A S S med stora bokstäver och himla mycket utropstecken. det var verkligen inget att lyssna på (kände iallafall jag och många vänner).

det gick kanske en timme sen kom ett gäng till in på festen och dem hade liksom en feeling som "ahh vad tråkiga alla är, nu sätter vi igång lite hype". och ja det blev väll någons sorts hype och jag och några fler gick med in i dansen men enligt mig när man stod där mitt i ringen kändes det så fake så jag bara nej dedär vill jag inte vara med i så jag gick tillbaka till dem andra som inte var med i dansen.

ännu en timme gick och fler av våra kompisar kom och dem fattade ingenting liksom:

  1. varför står alla i gäng (?)
  2. dem som väl dansade var uppdelade i olika grupper på 3 till 13 pers i varje
  3. många satt vid bord och bara existerade lite halvt
  4. musiken var kass, lite raggar-aktig eller något sånt

vi försökte byta musik men personen som hade musiken ville inte erkänna om det var h*n

så vi bara gick runt, snackade lite. sen kom det en lite väl påverkad människa fram till mig och jag bara ja men jag kan ju hålla koll på han lite. så jag tog hand om han, gick ut lite och satt bara på en stol och pratade. sen tröttnade jag lite och försvann med några kompisar och försökte dansa lite. jag dansade i kanske 20 minuter (max) sen gick jag till några andra kompisar som satt på en stol vi fönstret mot "vägen" eller vad man ska säga. vi sitter där och pratar en stund sen ser vi polisbilen köra förbi och till en början orkade vi inte bry oss och satt kvar och sen gick vi och sa till några att polisen var där.

det tog inte lång tid innan alla fick kalabalik och hoppade ut ur fönster och grejer, dem gjorde verkligen allt för att komma ut. och där gick jag och bara jaha, lite obrydd kan man säga för alla visste nog att polisen skulle komma eftersom att det var en lokalfest men ändå freakade alla. tillslut kom vi ut iallafall och jag hittade mina vänner och vi bara stod där och snackade lite. jag ringde mamma och såg till så att vi kom hem och med vi menar jag jag, Zorica, Emilia och Maja.

det gick en stund till och ännu en polisbil kom. asså polisen gjorde inte så mycket dem bara var där och pratade med några typ. jag gick fram med en annan och frågade om dem skulle stänga ner festen och då sa han som vi pratade med bara att det var upp till fest-ägaren att bestämma. men festen stängde ner ändå.

Här kommer bilder från festen som var i lördags

på denna festen tänkte jag mer att jag skulle vara obehaglig så jag bestämde mig för att vara som jag säger "plastic surgery" för liksom vad är mer obehagligt än det. jag hittade en bild på printerest och försökte efterlikna den så mycket som möjligt så jag hade till och med strumpor i en push up bh och sminkade brösten lite så att dem skulle se så fake ut som möjligt.

#fest #halloween #polis #mumie

xoxo tildawernstrm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229