EN MÅNDAG SOM INTE ALLA ANDRA

heej finisar!!

ja som i rubriken va ju inte denna måndagen som alla andra direkt. Jag har gått i två olika skolor, kollar på Ronneby musikhjälp och fått min tå urled. (ja det gjorde skit ont)

i morse då så hängde jag med en närståendes barn till skolan (han går i 5an). jag var där på typ studiebesök men bara under förmiddagen, det var super mysigt man fick liksom lite nostalgi av det :) sen efter att jag hade varit där i ett par timmar så tog jag tåget in till Karlshamn för att hinna äta innan idrottslektionen. det fick bli christos, med nuggets och såklart pommes.

efter lunchen så tog jag bussen vidare mot väggabadet o asså det var sjukt långt att gå mellan busshållplatsen och själva simhallen. det kan nog ha tagit minst 10 minuter iallafall. det enda vi gjorde på badet var att simma några längder och sen bogsera varandra. men man fick vänta en stund innan man kunde bogsera, tillslut va de ju våran tur o köra men då fick jag en riktigt obehaglig känsla i tån, det va en blandning av kramp känslan och bara jäkligt ont. jag stannade upp iallafall och simmade åt sidan o kollade vad som kunde hänt och usch vad jag ångrar att jag gjorde det. tån hade typ dragits urled på nått vänster. Den lutade i kanske 80 grader men inte helt utan de va bara en del av tån som gjorde det. just nu ser de väll bättre ut, den e bara lila o lite svullen sen känns de väldigt konstigt. men aja det går väll över:)

vi slutade efter badet och då stack jag direkt från resecentrum i Ronneby hem till Emma. Så himla mysigt o få va me henne, känns som att det va en evighet sen. vi chillade mest, pratade o gav en liten update om hur det går med boysen ;) tog ut hennes vovvar och käkade lite. sen drog vi till ronnebys egna musikhjälp, det var många som uppträdde me sång och dans. den kändaste va nog Traveling John (han är ju från Ronneby eller rättare sagt saxemara). jo men det har varit en riktigt mysig dag idag, bra start på veckan med andra ord (om man inte tänker på tån då)

xoxo tildawernstrm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229