13 FRÅGOR OCH SVAR!! #2

hejhej!!

jag har fått ganska många frågor nu så tänkte väll att det var dags att svara på några. en fråga som jag fick var varför jag har länkat tellonym just och det är för att vissa kan vara blyga för att fråga saker och liksom inte vågar visa sitt namn för mig även om det inte kommer upp på bloggen. sen har jag ju min email länkad längst upp på sidan så om ni vill skicka frågor där eller något annat så är det bara att skriva. på tellonym kan du också välja att inte vara anonym om du har ett konto då. hoppas du som ställde frågan fick svar!

1. ska man ge folk en andra chans?
jag har ett problem med att alltid ge folk som inte förtjänar en till chans en andra, tredje, fjärde osv chanser. men jag tycker att man kan ge folk en andra chans om man verkligen ser att dem ångrar det dem har gjort. men sen beror det också på vad som har hänt, handlar det om otrohet ska du absolut inte ge han/hon/hen en andra chans, inte häller om dem har svikit dig och visat att du inte kan lita på dem.

2. vad är din största rädsla?
nålar och sprutor i alla former. en kompis skulle ta ett stick i fingret en gång och då hängde jag med som stöd, men asså hur bra stöd var jag egentligen. jag ställde mig i andra sidan rummet och svimmade. så duktig är jag :)

3. tycker du att utseende är viktigt hos en partner?
ja och nej. ett utseende kanske kan väcka ett intresse av att lära någon men i slutändan är det personligheten man faller för. nu ska jag vara 100% ärlig, jag hade ju inte velat lära känna en person som inte är i min smak över huvudtaget men om det är någon som bara är kanske 50% av min smak så kan jag absolut lära känna dem och se han som finare eller fulare pga hans personlighet.

4. vad är din favoritmat?
alla vet nog svaret på detta, pannkakor!!

5. om du kunde önska dig något just nu, vad skulle det vara?
att få ta studenten, eller resa till nått ställe där det är varmt (klarar inte av denna kylan) eller kanske få skaffa en lägenhet i Karlshamn så att jag slipper pendla. finns så mycket man vill önska sig hahah.

6. är kärlek viktigt för dig?
absolut!! all sorts kärlek är ju viktigt. det kan ju få ens dag att gå från botten till toppen.

7. skulle du vilja ha barn?
nej, verkligen inte hahah. jag är inte en person som är så förtjust i barn och jag är rädd för förlossningar. jag har många vänner som säger "åhh jag vill ha barn nu" sen har dem också sagt "åhh bäbisar är så gulliga" och jag lyssnar mest och tänker vet dem just vad dem sa. jag kan ju inte förstå sambandet mellan bäbis och söthet, och jag kan inte förstå hur dem tänker när dem säger att dem vill ha barn. mitt tankesätt kanske ändras i framtiden men just nu är svaret verkligen inte.

8. har du haft en perfekt första dejt? och isåfall vad gjorde ni?
jo men det har jag väll, vi bara satt på en resturang och pratade och käkade. det enkla är oftast det bästa.

9. hur gammal är du?
16 år, fyller år den 20 maj (är född 2003)

10. vilka kändisar gillar du?
det finns ju många influensers som jag gillar och följer. bl.a för deras klädstil och även deras livsstil.
Hannah Schönberg, Matilda Djerf, Ribecka, Linn Ahlborg, Theres Lindgren, Tess Gustafsson, Hannalicious och Elin Skoglund
(bilder från deras instagramkonton)

11. vad tror du är meningen med livet?
ingen aning att typ dagen som den kommer och inte stressa fram saker. att planera sitt liv tror jag inte är bra alls. utan som jag sa i början ta dagen som den kommer bara.

12. vilken stad bor du i?
jag bor i en liten stad i Blekinge som heter Ronneby, finns det några Frej Larsson fans så vet ni nog typ hur våran stad är.

13. några favoritappar?
åhh, det är nog tiktok, snapchat, instagram, VSCO, kamran, bilder, sms och telefon-appen. dem apparna använder jag dagligen. swish är viktigt också :)

#qanda #frågorochsvar #ärlig

xoxo tildawernstrm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229