Header

I just wanted to say something but now it’s too late.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

"Let it snow, let it snow, let it snow"

Julen är över sedan länge. Då man egentligen vill se de lätta flingorna singla ner mot marken och lägga sig mjukt ovanpå varandra. Men nu händer detta, i februari.

-

Idag den 7 februari fyller min mamma år. Vi ska fira henne mer ikväll på Pinchos med familjen och mormor. Det ska bli jättemysigt. Jag brukar inte äta ute i Halmstad så ofta så man får ta vara på de tillfällena när man väl gör det. Som idag då. 

Idag var jag ledig från skolan. Tänkte ta lite sovmorgon men efter att vi sjungit för mamma i morse klockan kvart i 7 kunde jag inte somna om, typiskt. I alla fall låg jag i sängen och kollade serier till 10 då jag gick upp, klädde på mig och tog mig ut i kylan. Det hade precis slutat snöa och jag började traska mot Hanna. Igår bestämde vi oss för en spontanbrunch hos Hanna. Så när jag kom dit gjorde jag, Linnea, Alma och Hanna lite pannkakor. Ska vara ärlig och säga att jag kanske inte medverkade så mycket i tillagningen (har jag berättat att jag är dålig i köket?) men jag var i alla fall där och det var såå gott och mysigt.

Nu blir det lite plugg i några timmar tills jag ska in till stan! sköt om er<3

Likes

Comments

Hej! Sprang nyss upp för trappan med andan i halsen för att fånga solens sista strålar på himlen idag. Snart kommer det bli bäcksvart och ännu kallare. Dagen har varit isig med -9 grader so mest, inget mobilskrollande på väg till bussen med andra ord.

Skolan idag har gått förvånansvärt fort. Den började med en mässa inför de individuella valen till trean som ska väljas nästa vecka. För min del är det bestämt att det blir Engelska 7 Cambridge, men det andra valet är jag lite kluven inför. Antingen läser jag ett ämne som jag vet kommer vara både roligt och intressant eller så läser jag matte 3b som bara kommer vara en börda hela trean. Jag tänker lite att det finns chans att läsa kursen i efterhand samt att chansen att jag kommer läsa en linje på högskolan som kräver matten inte är så stor. I alla fall så är det roliga valet textkommunikation eller med lite begripligare ord skoltidningen. Hade jag inte gått Sam-sam för att åka till London hade jag lätt gått mediainriktningen, men nu tänker jag att det bli lite så med skoltidningen. Aja ska diskutera mig fram och kanske boka möte med SYVen.

I alla fall åter till vad inlägget skulle handla om och rubrikens innebörd.

Finns det något jag tycker är vackert så är det himlen. Jag är så käääär i vackra himlar och jag har turen att solnedgången kan ses från mitt fönster. Så när jag såg att det började skymma lite tog jag några snabba språng upp för trappan och öppnade fönstret. Utanför var det isande kallt men så värt det, jag fick ju se ännu en solnedgång. Det är trots allt det vackraste jag vet.

Här är resultatet. Jag är kanske inte en mästare men det är ändå otroligt vackert. sköt om er<3

Likes

Comments

Hej hej! Idag är det måndag, igen. Vet inte om jag ska skratta eller gråta men tiden går Såå fort nu. Snart är det sportlov och sen är det inte långt kvar till påsken och därefter skolavslutning. Är väldigt sjukt att jag ska ha mitt sista sommarlov på gymnasiet. Det är kanske rätt länge kvar än men vilken sjuk tanke. Jag hade aldrig kunnat tro att tiden skulle gå såhär pass fort. Det senaste halvåret känns som endast någon månad men samtidigt den mest händelserika perioden i mitt liv. Som många vet var jag i London i drygt fyra månader. I London hände det alltid något och man var sällan stilla mer än när man skulle sova. I Halmstad är det lite tvärt om. Jag är alltid stilla förutom när jag måste röra på mig. Det är rätt tråkigt här, händer inget och på sätt och vis lite deprimerande. En stad där stan flyttar ut till gallerian utanför city. En stad som är liten nog att folk ska vara trevliga men helt tvärtom nästan ignorerar andra människor och snäser till svar. Det är ingen hemlighet att jag vill bort härifrån samtidigt som jag vill stanna, här finns mina minnen, min barndom. Finns även min framtid i denna lilla grått tråkiga stad? På sätt och vis hoppas jag på ett nej men framtiden är som alla vet, omöjlig att förutspå.

vacker morgon idag, sköt om er<3

Likes

Comments

Hej hej! Idag har varit en lugn dag. Framåt eftermiddagen tog jag en mysig promenad med pappa. Vi gick längs med Prins Bertils stig och gick inom stenbrottet. Utsikten därifrån är väldigt fin. Vi var ute ungefär i 1,5 timme. Rätt säker på att det var minusgrader då mina lår höll på att förfrysa, det var skönt att komma in i värmen och tina upp sig efteråt.

Nu i kväll har jag, tillsammans med mamma och pappa, tittat på Bron. Det är sååå spännande nu!!

Likes

Comments

Hej på er! Var sjuk idag också, alltså hemma från skolan. Tror det behövdes för jag har varit jättetrött i hela kroppen. Värktabletterna verkar inte riktigt göra vad de ska så har mest legat i sängen och kollat på några avsnitt av Lie To Me och lyssnat på musik. Konstigt det där, hur musik kan få mig att må så mycket bättre. Kan länka den nys listan som jag gjort och som gäller just nu. Riktigt goa låtar på den och namnet fick bli </3. Fick dock ta bort en låt som framkallade gamla minnen och även ångest. Tråkigt det där när en bra låt jag lyssnat på hur mycket som helst bara får en att må Såå dåligt. Som tur var hjälpte det att bara sluta lyssna på låten. Hoppas ni haft en bra fredag såhär långt. Trevlig helg på er!

Likes

Comments

Hej hej på er! Varit en riktigt dålig dag idag, enda från start. När jag vaknade i morse hade jag en sådan fruktansvärd huvudverk. hel huvudet bultade och spände. Men duktig som man är släpade jag mig till bussen och det bar av till skolan. Orkade dock inte med hela dagen så fick tyvärr gå hem efter matten. Till och med min mattelärare sa att han kunde se att jag inte mådde så bra. Kanske inte jätteroligt att höra men ändå bra då jag annars lätt tror att jag bara intalar mig att jag är sjuk.

Nu när hela familjen är sjuk också kände jag att jag antagligen inte överdrev men ändå för att vara på den säkra sidan.

Jag har bara vilat och lyssnat på musik sen jag kom hem från skolan. Nerbäddad i sängen och dränkt av värktabletter. Go torsdag!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Har gått hela dagen och trott att det varit torsdag. Besvikelsen som kommer när man inser att det inte är fredag imorgon... I alla fall har jag bara två lektioner på onsdagar så det fungerar.

Imorgon ska jag fika med 3 kompisar varav två jag inte träffat sen jag kom hem från London. Det ska bli jättemysigt. Längtar helt enkelt till efter skolan imorgon.

Vad har annars hänt idag?

Inte mycket faktiskt. Har dock överträffat mig själv på sistone med att hjälpa till med att laga mat. Ni som känner mig vet att det inte är bra att få in mig i köket för att ALLT kan hända eller gå snett. Jag har aldrig varit bra på att varken baka eller laga mat så blir lite förvånad när det faktiskt smakar väldigt gott. TACK FÖR ATT RECEPT FINNS, säger jag bara.

Annars dog min dator i skolan idag för att jag tydligen inte hade satt i laddaren tillräckligt bra.

Sen har jag börjat kolla om en ser jag såg för x antal år sedan. Fortfarande lika bra: Lie To Me heter den och finns på Netflix. Recommend. Nettan har ju allt möjligt. Två andra serier jag tycker alla borde kolla på är How To Get Away With Murder och Lucifer

Likes

Comments