Två fingrar i halsen

Två fingrar i halsen, hostar upp mina problem! Jag blir så ledsen inför hatet som jag har gentemot min kropp. Kan det aldrig bli "normalt" igen.

Så mycket självhat och så mycket självömkan - jag förstår inte. Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Vad gjorde jag för att förtjäna era elaka ord i låg-och mellanstadiet? Det är många frågor med tomma svar. Svar som gärna vill bli besvarade men som aldrig kommer få ett svar. Jag blir nästan galen!

I flera år har jag haft problem med maten och hur stor eller liten mängd jag ska ta. Eller om jag ska tillåta mig själv att behålla det eller inte. Bara tanken av att behöva tänka på allt det här ger mig mycket ångest. Många i min familj kanske inte ser det, men jag tycker att det är väldigt jobbigt!

Mina komplex kring min kropp gör inte saken bättre. Har så många krav på hur den ska se ut och ser ner på mig själv för att jag aldrig lyckas uppnå mina mål. Jag vet inte om ni förstår hur starka rösterna i huvudet blir då. Hur mycket de vill att jag ska kompensera för de och förändra på min livsstil. Jag hatar att inte få tänka själv utan att de rösterna är där jämnt och ständigt. De ska alltid störa och förstöra! Det gäller helt enkelt att vara starkare än dem, men hur lätt är det när man varit svag i flera år?

#nouwautumnchellenge

XoXo

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Usch, jag lider med dig. Hoppas att du kan lära dig att älska din egen kropp för tänk så fantastisk den är egentligen. Den bär omkring på dig och får ditt hjärta att pumpa och dina lungor att andas dag in och dag ut. Kroppen är otrolig och du borde ge den massa kärlek! <33
nouw.com/jossanj
Tildasresatillfrihet
Tildasresatillfrihet,
Tack underbara, fina du!! ❤️❤️ Ska försöka ”embrace it more“
nouw.com/tildasresatillfrihet