Tisdag

Började dagen med en springtur, skönt att göra innan man börjar med något annat :)Sen var det dags att kolla igenom alla gruppers inspelade föreläsningar som vi ska ge respons på. Ett segt arbete... Även om alla gjort bra jobb så va ju inte ämnena vi fick föreläsa om de intressantaste direkt :P men nu är jag klar med det iaf.

Sen tog jag en promenad i skogen medan jag pratade med Denne :)Köpte denna sist jag handlade för att få lite variation och tänkte att det skulle vara gott och lätt att fixa iordning. Oj det stämde inte! Smakade INTE gott och va inte lätt att försöka blanda i en PET-flaska >.< kommer nog bli svårt att ta slut på de 11 resterande portionerna, men nån gång går de väl åt :P


Det går åt rätt håll iaf :) började på hela 76kg! Usch skäms för det, jag som alltid sagt att jag direkt ska göra något åt det om jag går upp i vikt... Hmm 16kg senare hände iaf nått. Aja nu är jag på G iaf och ska fortsätta med detta tills jag åtminstone bara har några få kilon kvar. Med samma takt som nu (ca. 1kg/vecka) blir det nog lagom till jul :)Mitt kcal intag förra ons, tors och fredag fram till middagen. Och mån-tis denna vecka :) håller mig till gränsen iaf.
Kram Tilda- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Norra Lindholmsvägen,Svedala,Sverige

Gillar