Sön-Tisdag

Efter n��gra dagar på Rosenhed med familj så drog jag till Denne och vi tog en kvällspromenad till stallet :)Sen åt vi middag på nya "mongoliska" resturangen, va väl ok.. smakade typ som nån gammal kinakrog :P
Under dagarna hittade vi lite gamla saker från tågluffen :D Och kollade runt lite på byn i Gnesta i de små affärerna. Sen tog vi en springtur, tyckte vi var duktiga :) Efter film tog vi en sen kvällspromenad med Madde :)
Efter promenaden gick vi och la oss i soffan och kollade på skräckis, men båda somnade :P Och mycket sömn fick vi inte, för Katla som löper roade sig med att kurra och jama hela natten lång -.-

Igår mötte jag upp Madde för promenad innan Siri skulle vaccineras. Sen tog vi en fika innan det var dags för mig att åka till Nyköping för blodprov innan blodgivning. Så nu är även första tiden för givning inbokad. Köpte även en ny mixer eftersom min gått sönder, så nu ska här göras smoothies igen!

Resten av gårdagen bestod av att fixa lite hemma, betala räkningar, lägga ut annonser på saker som ska säljas, plugga med "gänget" och boka in Dennes födelsedagskryssning till Riga :)

Skönt att vara hemma!
Kram Tilda

Gillar