Sista veckan Angio

I måndags hämtade jag efter praktiken Elis och Tage på Marias jobb, fick åka med mig hem när hon jobbade :)

Lek uteLek inne


Laga matÄta mat"De här va jättegott" sötoFilmI onsdags var jag hurtig och sprang en tur, fick ont i benen men gick ändå rätt ok

Sen började oturen, planen var: baka till sista dagen på praktiken-fixa mat-titta på Sveriges mästerkock och mysa. Men först när jag bakade så märkte jag att grädden var sur, men lyckades tillslut få snälla svärmor att köpa när hon hämtade Nora från tåg. Sen råkade jag äta godis med jordnötter i som hamnat bland de andra naturgodisarna, så stirrade ut direkt och borstade tänderna typ 4 gånger sköljde typ 100 och tog munskölj gånger 3 och fick tvätta tandborsten med tvål, haha och för att vara på säkra sidan tog jag 3 kontisontabletter oxå. Klarade mig med lite utslag runt munnen iaf!

Sen var det dags för nästa problem:


Yep! Laddaren la av och mobilen dog, så kvart över 7 fick jag köra till media markt i Norrköping som tack och lov stänger 8! Wohoo, 200kr och bensinpriser fattigare (efter räkningar på över 6500kr yay!) men en längre laddare rikare iaf ;)

Efter det fick jag baka och slänga mig i soffan och glo på tv :)

Och igår var det dags för sista dagen på praktiken. Först på dagordningen var slutbedömningen, gick superbra! Haha när den studentansvariga kom kom så sa alla att de redan anställt mig så de skulle hitta en hästgård där jag kunde bo bara ;) rätt kul att de tycker jag gjort så bra ifrån mig!

Min bedömningskommentar :)Sen kom det två läkarstudenter i T7 som gjorde sin radiologplacering. En av dom var inne i samma undersökningsrum som jag, och eftersom de andra gjorde massa annat så förklarade jag lite vad dom gjorde och så, hon hare verkligen ingen koll alltså! Måste vara typ första dagen och att dom inte läst på innan för hon visste inte "vad vi gjorde med strålningen" eller vilken apparat som var röntgenspparaten, eller varför man hade blyförkläden eller skillnaden mellan olika modaliteter, eller ens vad vi gjorde där :P men var kul att då berätta och känns sig lite duktig och märka att man lärt sig så mycket! Och kändes ju lite kul att få vara bättre än en läkarstudent som gått 4,5 år, även man man vet att detta är vårat område och inte deras, men ändå ;)

Jag är iaf nöjd med mina 3 veckor på seldinger i Linköping, varit väldigt roligt men känner ändå inget sug efter art börja där. Jag trivts bättre i lilla Nyköping med alla där, men synd att de inte har angio där oxå hade varit kul att varva med :)


Kram Tilda

Posted using BlogPress from my iPhone

Gillar