Rörig vecka

Veckan var lite rörig eftersom bilen gått sönder i fredags, kylarvötskan bara rann ut! Så Filip fixade det under helgen på det bästa sätter enligt honom, att köpa en ny bil ;) Fick låna Filips mammas bil över helgen och mån-tis iallafall, underlättade mycket!

På måndagen hade jag tandläkarbesök för att fixa den sista tanden! Glad! Alla tänder hela :D
Marcelo försöker styra röret med tankekraft (funkade ju faktiskt då han hade fjärrkontrollen i handen) imponerande x)
Jag drog ut och simmade på kvällen, så jävla skönt och kolla vad snygg man blev :P Sen slog jag på stort och grillade och satt ute (i typ 5 min tills massa getingar kom och sabbade) Vad gör man sen? Jo om man hittar en film på en operation när ett helt knä byts ut kan man ju kolla på den :P
På tisdagskvällen åkte jag hem och lämnade bilen till Lena, sen tog jag och Siri bussen in till Nyköping. Nått vi inte gör ofta!
Där hämtade pappa upp oss och så åkte vi till Gnesta där jag tänkte bo ons-tors. Blir lättare med buss och Siri skulle till Gösta för skabb-behandling på torsdagen. På kvällen kollade vi Morden i Midsomer, så mysigt! Sen åkte jag buss till jobbet, känns som att gå 4-5 år tillbaka i tiden med att bo i Gnesta, kolla tv med föräldrarna och åka buss.
På torsdagen åt vi lite mat (Denne hade tagit Siri till vet, tack!) innan mamma skjutsade hem mig, så snällt!
Skönt att vara hemma igen! Såg månen utanför fönstret när jag la mig, börjar bli mörkt på kvällarna nu... Nu ska jag bara åka buss från Ålberga idag till/från jobbet (går så himla många bra bussar så får både komma senare dit och åka tidigare hem...)

Sen skjutsar Lena mig till Norrköping för att åka tåg till Skåne :)
Kram Tilda

Gillar