Pole 1,5


Jag och Ingela går ju på Pole fitness igen. Går om nivå 2 men eftersom vi är borta lite går vi bubbelt och tar igen på nivå 1 ibland. Så vi kallar det 1,5:an haha 😂 men är nog den nivån vi är på typ. Tänkte gå nivå 2 igen i vår. Vi går ju inte så intensivt och har kanske inte världens talang för detta heller så får ta tid. Är ju superkul och bra träning så det gör de samma känner vi.

Känns lite olika varje gång, ibland så känns det som nått lossnar, och nått man känt att man kan lite går skit, så lite 2 steg fram och 1 steg tillbaka hela tiden.

Klättringen sitter iaf hyfsat, blir så trött bara så i slutet när man ska filma får det inte spec fort hehe


Inte så snyggt men lyckades hänga upponer igen


Övar cross knee release, börjar släppa lite (känns som alla utom vi kan denna tex) men tja sen ska man ju sätta båda händerna i golvet och släppa benen, putta ifrån och ställa sig på golvet igen... sååå lite kvar 😝 men någon gång ska det gå.


Lärt oss ny snurr. Kommer inte ihåg namnet men va rätt kul, behövdes lite fart bara. Ser dessutom gravid ut haha men bjuder på de


Mycket snygg ljud dessutom 😂


Klippte bort från videon, men för att få fart så ska man göra några steg som heter ”baywatch” som är såå snygga haha! Ser ut typ såhär


Monica från jobbet går i nivå 1 som är efter oss, så gav oss på att göra en trippe flamingo, väldigt snyggt!Kram Tilda

Gillar