Påsk

Har hunnit göra ganska mycket i påsk. Har varit fint väder och varmt oxå så har fått riktiga påsk (vår) känslor. Saknade dock Rosenhed och att hänga lite där med familjen och vara ute i vårsolen, det är påsk för mig. Men ja inte så viktigt som jul tex. Har haft lite uppehåll i dieten men har nog inte ätit så mycket mer är de 200g godis jag får men har däremot druckit påskmust och ätit potatis tex, men mindre än jag hade gjort annars iaf :)
Skulle hjälpa Helgstrandsyskonen att ta bilder på dem, va inte det lättaste att få någon normal bild x) av typ 200 va väl kanske 3 st normala.

Testade att göra blåbärspaj, mums!

Och våfflor till våffeldagen (åt dem iofs på torsdagen men ändå :P)


Sen hade vi AW, va riktigt kul trots att vi inte blev så många. Sen hämtade Filip upp mig så drog vi till en kompis och käkade och sen ut på krogen, va något trött på kvällen. Glömde mobilen där vi åt oxå... Men rolig kväll ändå :)

Påskpyntat hemma (fjädrarna är väl inte å bra men hade dom redan)


Redo för middag hos svärmor


Gottis till jobbet på påskafton

Matlådor :)

Yoga med katt

Sen mot jobbet, superhärligt väder


Gjorde LCHF cheesecake med citron, blev väldigt god :)

Tror vi klarar oss när det gäller godis iaf x)Tittar ut på solen, vi hade lagom jobb både lördag och söndag, lugnt men inte segt. Men fick jobba em gång på natten tyvärr, men blir bra betalt iaf ;P

Min vackra arbetsplats

Redo för middag hos svärfar denna gång

Tittut <3


Mötte Denne på stan i måndags, hon hade kollat öppettider men stod inte några speciella. Så när vi kom dit va allt stängt >.< men de stora ute på Pål Ljungs hage hade öppet iaf :)


Härligt och soligt


Fönstershopping


Lunch på EspressohouseDenne köpte skor

Och jag köpte Sport BH, vas, kökshanddukar, en burk, nattduksbord och sänglampor :) så blev lite prylar iaf

En ridtur på vägen hem, så härligt!Det nya:


Blev lite ordning i sovrummet äntligen


Sen middag framför det nya jag fastnat för: How to trion your dragon. Ett barnprogram men liknar Eragon lite, och är fan bättre än den filmen iaf :PKram Tilda

Gillar