Omtentor

Just nu har jag ju praktik på en vårdavdelning i Nyköping, jag trivs faktiskt väldigt bra och börjar faktiskt tillochmed tänkta att det kan vara kul att någon gång utbilda sig vidare till sjuksyrra oxå, tar ju bara ett år extra... men det får man väl se.
Men som alltid så är det jobbigt med skolarbetet som ska göras sammtidigt, känns drygt att inte bara fokusera på just praktiken, dessutom känns det som om mycket i båda kurserna jag läser nu (Omvårndastekniker och Läkemedelsräkning och -hantering och Farmalogi) är ihoptryckt de här veckorna (Labbar, praktik, en rapport av två, examinationer, räknestugor och ett seminarie) är typ bara en tenta och en rapport som ska göras resterande 5 veckor av 10 :S
Vi har ju en dag vaje vecka då vi kan göra endast skolarbete vilket känns ok, men jag har ju då dessutom 2 omtentor i Anatomi/fysiologi och Hälsa... dessutom missade jag den senaste tentan Omvårdnadshandlingar... känns otroligt tungt ibland och jag kan skämmas när jag tänker på det vissa gånger... jag kan tillochmed tänka att det känns för svårt detta, speciellt att plugga på distans, jag kanske inte har självdiciplinen som behövs. Men jag vänder ofta och tänker då att jag har ju fan lagt ett år på detta, jag tänker inte ge upp nu! För detta vill jag och jag vet att när jag väl är klar kommer jag göra jobbet bra, även om jag missat på några tentor! Det är bara att lösa det som skiter sig, bita ihop och köra på, ta en sak i taget. Jag har helt enkelt inget annat val, det finns inget alternativ.. sluta? Nej! Jag har aldrig behövt anstränga mig för att vara bra i skolan, och nu när jag gör det går det ändå åt skogen, men jag får lära mig ur jag ska göra för att klara mig, göra om göra rätt helt enkelt!
Oj nu blev det mcyket tankar här men kände att jag behövde skriva av mig helt enkelt.


Kram Tilda

Gillar