Nyår
Denne och Manda kom över för middag på nyår.
Hade lagat en vegansk 3-rätters: Ceviche med avocado och mango till förrätt, Shwarma-kryddade blomkåls”stekar” med svartkålssallad med rostad vitlöks- och tahinidressig och tandoorirostsde kikärtor och en chutney på avocado, lime och koriander till huvudrätt (haha 100 saker) och så creme brulée till efterrätt 😋
Fixad för nyårsfirande, med den snygga byxdressen jag fick i julklapp 🤩

Champagne och snacks i form av crustader med smält brieost och fikonmarmelad 🍾🥂




💕

💥🌟💫



Jobbade dagen efter så skulle lägga mig i tid va tanken, men hade så roligt att jag inte kom i säng förrän 03.30 hehe, och upp 7.30. Så liite trött dagen efter 😴 och massor att göra (kanske lika bra) men pizza fixade vi iaf 😊🍕

Kram Tilda
Kommentarer