Mini-retreat 

Fick i 30års-present av Maria och Malin att åka på helgretreat. Är Robins syster Sara och hennes man som har utanför Uppsala. Hette Kundalini Awakening, inte alls min typ av grej men va nyttigt. Innehöll meditation, mentala resor, andningsövningar, Yin Yoga osv.

Först fredagsjobb och sen till Trånkan för fredagsmys

😍


✌🏼✌🏼


Katt på glastak


Haha började flumma runt med riktigt proffsiga gymnastiska uppvisningar 🙃


Malin försökte göra en kullerbytta men takterna har gått ur lite


Kolla solnedgången


Brunchmys innan avfärd


Framme 🙌🏼


Poserar 🤸🏻‍♀️ Sista är schnygg med ryggvalken, men men 🤪


Hemma och plockade med thaimat och kollar Brooklyn NineNine


Ok resultatet: Kändes nyttigt, spännande, lärorikt, utmanade och lite läskigt men samtidigt väldigt avslappnande.

Gick ut ut min comfortzon och mycket av det jag känner är lite ”too much” eller flummigt går att tänka om i metaforer, och meditationen känns väldigt välbehövligt. Att bara vara i den miljön och inte behöva göra nått direkt heller fick ner en i varv, men man blev ändå helt slut av övningarna haha!

Det som påverkade mig mest va nog en andningsövning vi gjorde. Bestod princip av att andas djupt med en viss teknik väldigt länge, fick väldigt konstiga effekter på en. Blev helt stickig och domnade bort och kände mig helt förlamad i ansikte och armar. Kan nog sammanfatta det i att man kände sig väldigt ”rå”. För mig blev det mest fysiska effekter, men kan verkligen tänka mig att vissa kan fram helt andra effekter.

Får se vad det landar i att man tar med sig, men de positiva känslor man hade där och att man behöver den typ av lugnt ibland 🧘🏻‍♀️

Tack älskade systrar för att ni utsatte mig för detta haha ❣️


Kram Tilda

Gillar