Ledig dag / AW

Hade ledigt i tisdags och gjorde i princip inget, rätt skönt! Känns som det var längre sen, även om jag inte direkt har fullt upp så har det alltid varit nått annat eller jobb. Så skönt att bara slöa.
Kollade klart på Waco, bra serie! Gillar miniserier för tycker det är rätt skönt att det tar slut lixom, blir inte lika ”jobbigt” haha, och kommer troligen inte spåra ur.
Lagade lite matlådor oxå: lax med blomkåls- och broccolimos och kyckling stekt med soltorkade tomater, pesto, sparris och cocktailtomater. Sistnämnda blev riktigt god!

På onsdagen har vi en stående AW, va fint väder så blev ett gäng som sågs och käkade lite. Mysigt! Och sååå gott som vanligt 😊


Hade beställt lite roliga magneter, förut gillade jag clean kylskåp men nu tycker jag om men massor magneter, och är ju kul med lite egna bilder. Blandade med lite annat oxå


Tränade lite innan AW, körde lite på crosstrainern eftersom jag inte kan springa (har fått ont i höften, märkte det i LA efter att äntligen kommit igång lite ordentligt, går bra tills jag går långt eller försöker springa. Får gå till nån sjukgymnast), men shit så trååååkigt det är. Saknar faktiskt att springa väldigt mycket.


Halloumi-sallad 🥗🥂Kram Tilda

Gillar