Labbar

Nu har jag kommit hem från Egypten, åkt till Luleå direkt och nu kommit till Stockholm :) (Bilderna och allt om Egypten kommer efter helgen då jag ej har kameran med mig)

Så i veckan har jag varit i Luleå för att bla. ha läkemedelsberäkning och labbar i Trakestomi- och mun-sug, syrgasbehandling och PVK-sättning, som vi alla har vairt nervösa för från det vi hörde att vi skulle sticka på varandra denna gång!

Vi började på måndagen med läkemdelsräkning och literatursökning, vi hade ett stort hål mitt på dagen så jag passade på att hämta ut mina tentor- ingen rolig syn -.- (Men fick G och VG på Mikron och Infektionssjukdomar :D yey!)

Tycker det är bra att dom skriver så att ALLA fattar ;)

På tisdagen så lärde vi oss hur man suger trakestomi och slem i övre luftvägarna och hur man använder syrgas

På onsdagen var det dags för att öva på PVK, vi fick sticka i skumgummi först för att öva på tekniken och sedan i plastarmar med lådsasblod i. Sedan var det dags att sticka en gång på varandra, gick väl ok, men missade venen på Sofia som var mitt offer. hon hade kärl som sytrådar, och det var bara 2 av 9 i våran grupp som träffade, men bra att känna på hur det känns :)

Efter skolan

Senare på eftermiddagen gick vi ett varv på stan där jag köpte en tröja på BikBok

Och på kvällen firade vi med god mat på AllstarBar


Nu ska jag plugga, sen ska jag hämta barnen på dagis och åkta och hämta Siri i Gnesta där jag stannar en stund för att ungås lite med Denne och Madde. Sen ska jag Maria och Malin ha Syster-quality-time-helg :)Kram Tilda


Gillar